Michaela Jílková pohřbila otce: Kolaps nad rakví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Michaela Jílková pohřbila otce: Kolaps nad rakví

Michaela nával smutku neunesla.
Michaela nával smutku neunesla. (Karel Kopáč, Alexandr Malachovský)

Moderátorka Michaela Jílková zřejmě prožila nejtěžší chvíle svého života, když se dnes loučila v motolském krematoriu se svým milovaným otcem Janem Jílkem, který zemřel minulý týden ve věku 77 let na rakovinu.

Jindy suverénní a sebevědomá moderátorka Michaela Jílková si na sebe tentokrát vzala příliš těžký úkol. Rozhodla se, že na pohřbu svého otce Jana Jílka (†77) v motolském krematoriu sama přečte smuteční proslov. Ten byl však tak emotivní, že se po pár větách Michaela v slzách zhroutila. To v tu ránu rozplakalo i její děti Marušku a Kubíka.

Se známým dramatikem, spisovatelem a scénáristou se přišli rozloučit také režisér František Filip, herečka Eva Miláčková, spisovatel Zdeněk Mahler nebo rodinný přítel Jílkových herec Luděk Munzar. Ten dorazil bez manželky Jany Hlaváčové, která bojuje se závažnou Parkinsonovou chorobou.



Více o pohřbu Jana Jílka (†77)  čtěte ve čtvrtečním tištěném denníku Aha!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.