Potíže hvězdy Ordinace Stránského: Opletačky se zákonem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Potíže hvězdy Ordinace Stránského: Opletačky se zákonem!

Martin Stránský se potýká s potížemi.
Martin Stránský se potýká s potížemi. (profimedia.cz)

Do velkých potíží se dostala hvězda Ordinace v růžové zahradě Martin Stránský (49). Představitel doktora Oty Koláře totiž údajně dluží 216 tisíc korun svému kamarádovi Františku Bauerovi (56), který mu v Plzni zrekonstruoval byt.

Majitel stavební firmy Bauer tvrdí, že když ho herec o rekonstrukci požádal, podali si pouze ruku a žádnou smlouvu neuzavírali. Do roka měl Stránský byt opravený. Když mu ale kamarád předával klíče, přidal ještě fakturu na 216 tisíc korun. Doteď prý ovšem neviděl ani korunu. „Byli jsme velcí přátelé. Hrozně mě to mrzí, ale bohužel už mi došla trpělivost,“ popsal Bauer u plzeňského soudu.

„Dneska se Martin tváří, jako by se ho to netýkalo. A tvrdil mi, že to se mnou vyřídí jeho manželka. Ta mi řekla, že nemám uzavřenou žádnou písemnou smlouvu,“ prohlásil majitel firmy. Hercův právník Daniel Kapitán tvrdí, že Stránský poslal Bauerovi 60 tisíc korun. Jenže stavitel podle svých slov žádnou takovou sumu neobdržel. „Můj klient je ochoten zaplatit částku maximálně devadesát tisíc korun,“ pronesl advokát herce, který kvůli pracovnímu vytížení přijet nemohl. Soud bude mít na podzim ještě další stání. Stavitel musí dodat přesné informace, co bylo předmětem jeho dohody se seriálovou hvězdou.

Martin Stránský: Porucha mozku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
29. 9. 2019 • 09:27

Jo..Stránský má zajimavý hlas v dabinbu, ale jeho vizáž po 40cítce řekněme "podivná" ty šílené pytle pod očima o něčem vypovídají

domino22
28. 9. 2019 • 12:56

Je to ostuda.... vydělává miliony a nezaplatí za rekonstrukci bytu ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.