Doktor Suk: Návrat do Ordinace! Po 10 letech... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doktor Suk: Návrat do Ordinace! Po 10 letech...

2008 Kdysi býval roztržitý mladík.
2008 Kdysi býval roztržitý mladík. (Foto - TV Nova)

Před deseti lety zmizel ze seriálové Kamenice. Teď se Josef Pejchal (39) alias MUDr. Adam Suk, kterému nikdo neřekl jinak než Vrabčák, vrátil před kameru. A hned si v Ordinaci v růžové zahradě 2 musel zahrát ožehavou scénu a coby specialista rekonstruovat vaginu.

Před lety ho scenáristé poslali na stáž a dlouhých deset let ho diváci jednoho z nejsledovanějších seriálů současnosti neviděli. Už tehdy se herec Východočeského divadla v Pardubicích netajil tím, že mu budou chybět hlavně televizní honoráře. „Komu by nechyběly ty peníze,“ říkal. A jendím dechem dodával: „Suk odchází, ale já jsem tam, kde jsem. Hraji,dabuji...“ Cestu zpátky měl víceméně otevřenou, ale na bílý plášť se celkem načekal.

Návrat domů

„Uvidíme, jak to všechno dopadne, záleží na domluvě. Nebráním se ani odchodu, ani příchodu, všechno je to v jednání,“ tvrdil herec po svém odchodu. A teď se konečně dočkal. „Byl to takový malý návrat domů. Bylo moc příjemné vidět opět kolegy, s kterými jsme se stýkali, jako třeba s Petrem Rychlým,“ vysvětlil deníku Aha! Pejchal.

Delikátní operace

Už dnes večer se do Kamenice vrátí jako špičkový chirurg, který se specializuje na léčbu vrozených vad v gynekologii. A bude řešit ožehavý případ pacientky, která je geneticky muž – vypadá a cítí se jako dívka, ale má vrostlá zakrnělá varlata v těle a nedovyvinutou vaginu. „Ano, točilo se to kolem jedné operace, která byla taková delikátní. U toho bych zůstal,“poznamenal Vrabčák. Ve spolupráci s primářem Čestmírem Mázlem (P. Rychlým) a doktorem Martinem Brabcem (P. Řezníčkem) provede rekonstrukci vaginy. 

Jak to dopadne, můžete vidět už dnes od 20.20 na Nově.

 Tomáš Klus hvězdou Ordinace: Zrežíroval ho nejlepší kamarád! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.