Josef Pejchal alias dr. Suk z Ordinace: Nejhezčí jsou sestřičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Josef Pejchal alias dr. Suk z Ordinace: Nejhezčí jsou sestřičky!

Josef Pejchal
Josef Pejchal

Josef Pejchal (30), představitel Adama Suka ze seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě, se při práci na seriálu přesvědčil, že nejkrásnější ženy jsou zdravotní sestřičky.

„Měl jsem několik přítelkyň s touto profesí,“ potutelně se usmíval Pejchal na soutěži o nejsympatičtější zdravotnici Batist Nej sestřička 2009 s tím, že sex s nimi byl také nejlepší, jaký zažil! Moderátor večera Zdeněk Podhůrský (50) řeší jiné starosti. Ví, že doba, kdy se o sebe nebude moci postarat sám, se blíží, a tak už cvičí nošení plenkových kalhotek pro seniory! Jejich používání si názorně vyzkoušel. „Snad je nebudu muset používat příliš brzy,“ děsil se moderátor. Jeden z porotců soutěže, zpěvák a kožní lékař Ali Amiri, si mezi dívkami a ženami vyhlédl novou sestřičku pro svou lékařskou praxi. Vítězkou prvního ročníku se stala Zuzana Kostandinovská (53) z Trutnova, která jezdí ošetřovat pacienty až k nim domů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.