Patrasová (63) před rozvodem: ZLOMILA JI SMRT! »Tohle už nedám...« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Patrasová (63) před rozvodem: ZLOMILA JI SMRT! »Tohle už nedám...«

Dagmar Patrasová zhubla osm kilo
Dagmar Patrasová zhubla osm kilo (Foto Lenka Hatašová pro Obezin)

Další rána pro Dádu Patrasovou (63). Těžce zkoušená herečka v poslední době opravdu nemá chvíli klid. Jen před pár týdny jí stále ještě manžel Felix Slováček (76) vyhrožoval zbavením svéprávnosti, a teď přišla o člena rodiny – svou milovanou kočku.

Dáda a Felix se v posledních měsících navzájem tvrdě napadali a mohli by si toho vyčíst opravdu hodně. Co je ale vždy navzájem spojovalo, byla jejich láska ke čtyřnohým mazlíčkům.„ Zajeli mi moji milovanou Lú... Tak to už nedám!“ napsala zdrcená herečka na svůj instagramový účet.

Velká bolest

Teprve před rokem a půl se přitom museli u nich doma rozloučit s jedenáctiletou fenkou kokršpaněla Julinkou. Její odchod má Dáda stále v paměti a o to více ji ranila ztráta její milované Lú. „Bolí to! Strašně moc to bolí...“ svěřila deníku Aha! se slzami v hlase. „Měla jsem ji tři roky a na silnici jsem ji mrtvou našla já,“ řekla Patrasová a opět se rozplakala. Kdo její černou kočičku přejel, bohužel netuší. Ani to, jak bude dále postupovat. „Já teď už vůbec nic nevím,“ dodala Dáda zlomeně.

Felix má o ni strach

O psychiku své ženy se bojí i Felix, který žije s výtvarnicí Lucií Gelemovou (36). Ještě nedávno chtěl Dádu zbavit svéprávnosti kvůli nadměrné konzumaci alkoholu, ale posléze vzal své rozhodnutí zpátky. „Nevedu válku, neútočím. Mám strach, že bez pomoci skončí Dáda špatně. Nechci ji poškozovat, reaguju jen na to, co vidím,“ řekl už dříve Aha! Slováček.

 Velká změna u Dády Patrasové. A těhotná Šafářová promluvila o komplikacích

5901593:gallery:true:true



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.