Důvěrník Květy Fialové (†88): Vraždy má v krvi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Důvěrník Květy Fialové (†88): Vraždy má v krvi!

S Květou Fialovou, kterou navštěvoval do jejích posledních chvil.
S Květou Fialovou, kterou navštěvoval do jejích posledních chvil. (Foto FTV Prima)

Drsné zločiny mu sedí! Přítel Květy Fialové (†88) Josef Kubáník (45), který představuje v Temném Kraji lakomého hospodského, měl totiž tatínka kriminalistu. „Proto mi je téma Kraje blízké,“ svěřil herec. „Autorky sestry Bártů to ale neví, s ničím jsem jim neradil,“ dodal pro jistotu.

Přitom příběhů, které v mládí vyslechl, nosí v hlavě stovky. Celkem strávil jeho tatínek Josef (68) 12 let na kriminálce a pak po rozdělení republiky v 1993 přešel k pohraniční policii, kde byl až do roku 2007. Pak se stal starostou.

Další série herce nadchla. Dobrá parta, která kolem natáčení vznikla, jela dál. „Měl jsem z pokračování seriálu radost. I když některé scény byly úplně naopak. Například učím seriálovou dceru Barunu, kterou hraje manželka Hynka Čermáka, jezdit autem. Přitom je to obráceně: já nemám papíry a ona řídí velmi dobře. Když jsem na ni podle scénáře řval: Brzda, plyn, vůbec jsem nevěděl, o čem mluvím,“ přiznal herec. Role je to poměrně velká. Jeho trochu klevetivý hostinský si zahraje v každém díle. Nejvíc se těšil na setkání s Lukášem Vaculíkem (57). Je to jeho idol. „Lukáš je zlatý, moc fajn, profesionál. Je moc slušný a nevytahuje sena méně známého kolegu, je to opravdu parťák,“ chválí herce Kubáník. 

Je pravda, že Josefa diváci z obrazovky ještě asi moc neznají, ale v poslední době o něm hodně slyšeli. Právě Josef napsal s Květou Fialovou (†88) knihu Poslední deník Květy Fialové, která vyšla teď v září a vzbudila velkou pozornost. Herečka si v něm vzala na paškál některé kolegy a moc je nešetřila. „Knížka je ale pravdivá,“ ujišťuje Kubáník.

 CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Květy Fialové (†88): Výbuchy smíchu nad bílou rakví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.