Posmrtný deník Fialové (†88): U spánku mně drželi pistoli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Posmrtný deník Fialové (†88): U spánku mně drželi pistoli!

Květa Fialová
Květa Fialová (profimedia.cz)

Měla z toho celoživotní trauma. Květa Fialová (†88) před smrtí popsala do detailů své znásilnění dvěma ruskými vojáky koncem druhé světové války! A rázně zúčtovala s kolegou Janem Skopečkem (93), který veřejně prohlásil, že si to vymyslela.

Na jaře 1945 herečce ještě nebylo ani 16 let. Krajem táhla sovětská armáda osvoboditelka. „Byli to dva mladí kluci, možná jen o chvilku starší, než jsem byla tenkrát já. U nás doma,“ popsala nejhorší chvíle v životě Tornádo Lou z filmu Limonádový Joe. „Bylo to hnusný. Ten jeden vytáhl revolver a přiložil mi ho ke spánku. Já jsem vůbec nevěděla, o co jde, co mám dělat, vždyť jsem byla dítě a on vlastně taky. Mohl kdykoliv zmáčknout. Jen si vybavuju, že mu z kapsy, když si stahoval kalhoty, vypadla malá keramický kachnička, kterou nám předtím ukradl v kuchyni a já jsem ji vzala a ze všech sil tiskla v ruce...“ vypráví herečka v Posledním deníku Květy Fialové, který vychází k jejím nedožitým 90. narozeninám, jež by měla tuto neděli.


Skopeček se ale nechal slyšet, že jezdil na prázdniny jen kousek od Květy a že tam žádní Rusové nebyli. To Fialovou nadzvedlo. „Skopeček je vůl. Když jsme spolu točili seriál Život je ples, tak jsem se ho na to ptala – proč říká takový blbosti. Neodpověděl mi nic. Jen čuměl před sebe a mlčel. Pak po chvíli jen řekl, že prý si žádný vojáky nepamatuje, a tím to skončilo... Proč bych si ale takovou věc vymyslela? Proboha, proč bych to dělala? Vždyť z toho mám trauma na celý život,“ říkala herečka svému kamarádovi Josefu Kubáníkovi (45), který její vzpomínky sepsal.

Řekla o druhých
O Stelle Zázvorkové (†83)...
„Ráda si přihnula a byla někdy i zlá! Národ ji ale miloval, byla výtečná herečka.“
O Miloši Kopeckém (†73)...
„Měl deprese a navíc byl strašný kurevník. Furt blbnul kolem nějakých baletek!“
O  Josefu Kemrovi (†72)...
„Líbil se babám, i když nebyl žádný krasavec... Měl ženu i milenku.“

Pohřeb Květy Fialové (†88): Výbuchy smíchu nad bílou rakví!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
29. 7. 2020 • 08:59

Za mlada to byla kráska,ale na stáří se z ní stala zlá a zapšklá baba...

jiriforman
30. 8. 2019 • 08:13

Všichni byli zlí, kur*vníci a hloupí. Jenom Kvetuška byla hodná, věrná a inteligentní. Jak se říká: svatá, neví komu dala. Jo, dala těm Rusákům a do konce života na to s láskou vzpomínala, protože se jí to líbilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.