Havlovou obchází smrt: Za rok jí zemřelo sedm přátel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Havlovou obchází smrt: Za rok jí zemřelo sedm přátel!

Dagmar Havlová se opět zahalila do smutku.
Dagmar Havlová se opět zahalila do smutku. (Foto – Herminapress.cz, ČTK, Facebook.com, ara)

Sotva vstřebá skon některého ze svých kolegů a přátel, rázem jí zubatá vezme další blízkou osobu! Dagmar Havlové (65) během jednoho roku zemřelo sedm důležitých lidí. Zatím posledním, s kým se v nejbližších dnech herečka rozloučí, je její otec ze seriálu Sanitka 2 Ilja Racek (†88).

Ilja Racek (†88), herec
datum úmrtí: 2. srpna 2018
Byl dlouholetým kolegou Havlové v Divadle na Vinohradech, ale také kamarádem. „Ilja. Uhrančivý, skvělý herec, nebývale sečtělý. Hlavně spolehlivý kamarád. Půjčoval mi samizdaty, seznamoval mě s tehdy zakázanou literaturou. Byl to statečný chlap, na které se nezapomíná. Čest jeho památce a upřímnou soustrast pozůstalým,“ napsala ve svém vyjádření.

Petr Weigl (†79), režisér
datum úmrtí: 14. července 2018
Patřil nejen k jejím režisérům, ale i nejbližším spolupracovníkům v nadaci. Hlavně byli důvěrní přátelé. Havlová se zúčastnila Weiglova pohřbu v motolském krematoriu.

Gabriela Vránová (†78), herečka
datum úmrtí: 16. června 2018
Dlouholeté kolegyni z vinohradského divadla stála během posledního rozloučení čestnou stráž u rakve. V zákulisí zatím asistentka Havlové hlídala její fenku Grace.

Miloš Forman (†86), režisér
datum úmrtí: 13. dubna 2018
Skon velkého rodinného přítele Havlová překvapivě nijak v médiích ani na sociálních sítích nekomentovala.

Juraj Herz (†83), režisér
datum úmrtí: 8. dubna 2018
Zazářila v jeho filmech Holky z porcelánu, Holky na zabití nebo Upír z Feratu. „Byla jsem za ním, když byl v nemocnici, tam jsem se s ním rozloučila. Čest jeho památce,“ napsala po úmrtí režiséra.

Květa Fialová (†88), herečka
datum úmrtí: 26. září 2017
Se svojí dlouholetou kamarádkou, která zemřela den po Janu Třískovi, se nemohla loni na podzim přijít rozloučit, jelikož doma ležela s uskřípnutým nervem. Stejně tak nedorazila ani na pohřeb Třísky.

Jan Tříska (†80), herec
datum úmrtí: 25. září 2017
Tragická smrt ve Vltavě letitého kamaráda, který svědčil jejímu muži Václavu Havlovi (†75), když si ji bral, Havlovou velmi zasáhla. „Myslím na Káju Chadimovou a celou rodinu,“ komentovala loni Třískův skon.



Přečtěte si
bello
5. 8. 2018 • 13:59

Georg Scholler.To by ses ty prase Schollerovo nesměl napřed schovávat pod falešným jménem.Navíc se jedná o lidi přes 80 , co umřeli a toho as zbabělci jako ty nedožijou.A pak šup do pekla,hovado

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.