Těhotná Šafářová má strach: Komplikace při porodu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Těhotná Šafářová má strach: Komplikace při porodu?

Tenistka Lucie Šafářová
Tenistka Lucie Šafářová  (Martin Sekanina (Blesk))

Lucie Šafářová (32) se během Vánoc stane matkou. S hokejistou Tomášem Plekancem (36) čekají údajně holčičku. Tenistka má z blížícího porodu pochopitelně obavy. Bojí se komplikací během porodu, které požehnané stavy sportovkyň někdy doprovázejí.

Šafářová se před časem setkala s kamarádkou a tenistkou Andreou Sestini Hlaváčkovou (33). Sportovkyně na začátku srpna porodila dceru, a tak může tenistce předat své nabité zkušenosti. "Bylo fajn poslechnout si zkušenosti a pohled sportovkyně, jelikož u nás probíhají některé věci jinak,“ přiznala nastávající maminka v rozhovoru pro iSport.cz.

Tenistka také promluvila o komplikacích během porodu, které mohou sportovkyně provázet. „Samotné těhotenství probíhá většinou trochu odlišně. Máme vypracovanější břišní svaly a kvůli tomu máme v těhotenství tvrdší břicho než jiné maminky. I porod kvůli tomu může být horší,“ svěřila se dle Blesku v rozhovoru. Právě kvůli problémům s tvrdším bříškem se tenistka hodlá věnovat těhotenské józe, která jim může částečně předejít.

Šafářová si ale jinak požehnaný stav užívá. „Musím zaklepat, že stavy nevolnosti už pominuly a cítím se dobře. Jediné, co mi teď chybí, je sport, protože teď v pátém měsíci toho už bohužel moc dělat nemůžu. Vše mi ale vynahrazuje miminko a to, když cítím, jak kope,“ řekla dle Blesku tenistka.

 Lucie Šafářová zve běžce 14. září do brněnské zoo:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
truelife89...@...
4. 9. 2019 • 05:35

Ohodnoťte můj mladý sexy zadek, pls - http­://i­.fra­sexe­.com 💋💋💋

herecka
3. 9. 2019 • 17:02

oprava - u porodu

herecka
3. 9. 2019 • 16:59

To abychom slečnu politovali, čekat dítě s ženáčem, kterému rozbila rodinu a ještě aby chudinka trpěla u rozvodu nemanželského dítěte.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.