První trable Šafářové a Plekance: Každý chce něco jiného... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První trable Šafářové a Plekance: Každý chce něco jiného...

Plekanec s Šafářovou řeší momentálně velké dilema.
Plekanec s Šafářovou řeší momentálně velké dilema. (archiv)

Nastávající maminka Lucie Šafářová (32) a hokejista Tomáš Plekanec (36) se asi poprvé ocitli v situaci, ve které jim naprosto chybí schopnost rozhodnout se. I když mezi nimi hoří láska silným plamenem, nedovedou se shodnout na tom, jak se bude jmenovat jejich společný potomek. Navíc se to pořád komplikuje!

O jejich současném dilema promluvili pro aktuální vydání Sport Magazínu. Zásadním problémem je, že místo aby jména ubývala, seznam možných alternativ neustále bobtná. „Neubývají nám jména, spíš přibývají,“ prozradil útočník Komety Brno, že tápou, potvrdila i budoucí maminka. „Máme napsaný list a ten se stále zvětšuje,“ smála se Šafářová. Společně tak vymysleli, jak přesunout těžký úkol na ostatní členy rodiny.

„Rozeslali jsme jména po rodině a zjistili, že každý má jiné preference. Tahle cesta úplně nevyšla,“ culila se fedcupová vítězka. Do budoucna řeší i místo, kde spolu budou žít. Jestli to bude natrvalo Brno, zůstává otázkou.

„Vyrostla jsem tu, mám tady rodinu, líbí se mi tady. Druhá věc je, že jsem s hokejistou, a u něj nikdy nevíte. Nevíte, kam ho práce zavane. Počítám s tím, že do budoucna to s Brnem nemusí být napevno. Uvidíme podle toho, kde Tomáš bude chtít hrát. Teď hraje za Kometu, budeme spolu tady, zároveň chceme strávit i čas v Praze kvůli dětem,“ řekla Šafářová pro Sport Magazín.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.