Šafářová odměnila Plekance: Dárek za makačku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šafářová odměnila Plekance: Dárek za makačku!

Nedávno oznámili, že budou mít miminko.
Nedávno oznámili, že budou mít miminko. (Foto Instagram)

Namáhat se s těhotenským bříškem? To Lucie Šafářová (32) nemusí, všechno za ni obstará její láska Tomáš Plekanec (36)!

„Vyjádříte se, že doma potřebujete udělat regály v garáži, a někdo se do toho pustí,“ culila se tenisová důchodkyně na adresu »Plekyho«, kterého za snahu odměnila oroseným lahváčem. „Vypadá to, že ti to jde,“ chechtala se »Šafina« při pohledu na zpoceného hokejistu, ten ji ale rychle zpražil. „Mně jde úplně všechno!“ odfrkl si s úsměvem, který se mu na konci dne ještě roztáhl. Kromě pivka totiž za pomoc dostal od Lucky i pořádnou večeři!

 Šafářové s Vondráčkovou mění Plekanec plány. A Jágr poprvé o rozchodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
21. 7. 2019 • 18:54

Kathynko, obecně je považováno za nemorální a neslušné lhát při zveřejněném rozchodu o svém šťastném manželství a současně mít rozvod připravený,
- házet vinu za rozpad vztahu jednoznačně na druhého, ač mám sama hodně másla na hlavě (zneužívat svých fanoušků),
- zveřejnit zfalšovaný návrh vyrovnání (F.V.), abych z muže udělala zloducha,
- vymáhat podlým způsobem peníze, které mi v žádném případě nepatří,
- odcizovat děti otci, určit se jejich bezvýhradnou majitelkou, rozhodovat o všem sama,
- lhát o svém uměleckém úspěchu v zahraničí atd., atd., bylo by toho ještě dost...
Není ale nemorální jeden dlouhodobě nefunkční vztah ukončit (dokonce po dohodě), a mít vztah nový. Nikdo se nezavře na několik let do sklepa a nebude čekat na administrativní dořešení, které vzhledem k neschopnosti LV se chovat dospěle se pravděpodobně povleče ještě dost dlouho. Každý má právo na život. A jeden rozhovor nebo občasný příspěvek na vlastním fcb není žádné stavění na odiv. Nebýt pomatených sektářek by vám to u každého jiného připadalo normální. Nebo snad lustrujete souseda, jestli opravdu ten papír již má?? Jen bulvár z toho má žně.

kathynka
21. 7. 2019 • 16:59

Ať už za rozchodem Plekance s Vondráčkovou stojí cokoliv, tak Plekancovi se Šafářovou by neškodilo trochu skromnosti. Plekancovo manželství ještě není rozvedeno, dává na odiv světu svůj šťastný život se Šafářovou a očekávání narození dítěte. Asi jsem ze staré školy, ale v tomto vztahu vidím spíš nemorální chování. Žádné slušné zásady vůči své ještě manželce a synům...

-bello-
21. 7. 2019 • 13:07

dianthos@...
taky mi přijde Plekanec a Šafářová jako normální lidi, co mají svou mámu, tátu, babi a dědu a nemusí se před nima stydět, že jim vyrostl nos do nebe.Lucie Vondráčková je prostě husopaska.Prostá holka z Marmelády se dostala na NHL červený koberec a má na mysli jen a jen , aby jí ten koberec, zůstal po zbytek života a měla tak všude otevřený dveře.Husopaska co k velkýmu světu přičuchla a její mozkovna to nepobrala. A její mozkovna nepobrala ani to, že je jí 40 a že by tedy nemusela zahlcovat instagramy, facebooky svými vážně slabomyslnými tématy se slabomyslnými svými komenty.Videa bývají o běžných věcech , ale ona se přitom hihňá a šišlá a asi chce vypadat inteligentně, ale vychází to jako Besídka zvláštní školy .. Neexistuje varianta, že by doktorát z Dějin umění měla zaslouženě.UK by se měla stydět!!!A způsob jakým fofrem získala Mgr. a pak Dr. při jejím " studiu " je hodně divný !!!

picoda
21. 7. 2019 • 00:16

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.