Šafářová a Plekanec na ultrazvuku: Vypjaté chvilky plné emocí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šafářová a Plekanec na ultrazvuku: Vypjaté chvilky plné emocí

Lucka s Tomášem na miminko trénují díky psíkovi Rockymu
Lucka s Tomášem na miminko trénují díky psíkovi Rockymu (David Malík (Blesk))

Jsou zamilovaní a těší se na společné miminko. Lucie Šafářová (32) a Tomáš Plekanec (36) stoprocenntě prožívají jedno z nejkrásnějších období jejich života. Z toho důvodu se nedovedou ani ubránit emotivním projevům, kterými plní sociální sítě.

Podle webu expres.cz na bývalou tenistku doléhá strach z porodu, její partner se pro změnu „bojí“ možných sporů s bývalou partnerkou Lucií Vondráčkovou (39). Přesto se ale nového přírůstku už nemohou dočkat. „Když jsem ukončila tenisovou kariéru, napadlo mě, jestli ještě zažiji takovou radost jako při sportovních vítězstvích… Teď už vím, že v životě existuje daleko větší radost, a v dnešní době to vnímám i jako velký dar! S Tomášem čekáme miminko a velmi se na nový přírůstek do rodiny těšíme! Ten moment, kdy člověk vidí ťukat srdíčko toho malého na ultrazvuku, je asi nejkrásnější pocit v životě! Jsme rádi, že se naše rodina rozrůstá, a věřím, že budeme šťastní,“ napsala na sociální síť nastávající maminka.

V euforických projevech nezůstal pozadu ani Plekanec. „Čeká nás velký životní krok, velká radost – narození miminka. Ve sportu i v životě mám za sebou vzestupy i pády. Nemusí se vám vždy dařit, ale když to těžší období zvládnete, nakonec přijde něco hezkého,“ připsal pod společnou fotku s Lucií na Instagram.

Jednoho při tom možná napadne, že ke štěstí zkrátka občas vede cesta klikatá. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.