Zuzana Norisová lítá v Tváři: Vygumovali jí mozek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Norisová lítá v Tváři: Vygumovali jí mozek!

Zuzana Norisová
Zuzana Norisová (Foto TV Nova)

Věděla, že to bude fyzicky na hraně. Co bude muset překonat hned na začátku natáčení show Tvoje tvář má známý hlas, ale Zuzana Norisová (40) nečekala. Štáb ji navlékl do kombinézy, posadil do letadla a pověsil na břicho fešného instruktora s padákem.

Čekala, že jí Ondřej Sokol (47) předá maketu hvězdy, kterou bude ztvárňovat, jako vždy v nějakém svém povedeném žertíku. Tentokrát to ale probíhalo jinak! Produkce odvezla herečku na letiště a donutila ji podstoupit tandemový seskok. I když byla adrenalinová akce do posledního detailu připravená, krátce před výskokem ovládla nervozita i moderátora, který byl také na palubě. „Bojím se hodně výšek,“ řekl Ondřej do kamery staženým hlasem.

„Mně bylo čtyřicet, mám tohle zapotřebí?!“ křičela Zuzana hrůzou. A udělalo se jí z toho nevolno. „Po porodu se mi často motá hlava, a když jsem vyskočila, bylo mi trochu blbě. Chtěla jsem už být dole,“ svěřila se Norisová. „Ale to plachtění bylo super. Nepopsatelný pocit, kdy si člověk vygumuje všechno a uvědomí si, že je strašně maličkej,“ dodala maminka šestileté Julie. Právě kvůli ní do Tváře, která startuje už 7. září na Nově, šla.

Kdo bude zpívat

Kromě Zuzany Norisové se diváci mohou těšit na Romana Zacha (46), Kateřinu Brožovou (51), Jána Jackuliaka (41), Debii (26), Roberta Urbana (33), Kateřinu Marii Fialovou (22) a Marka Lamboru (24). „Myslím, že jsme super parta, umíme si ze sebe udělat legraci, ale nejsme žádní magoři v civilu,“ tvrdí Norisová.

 Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Kvůli Tváři přijde o rodinu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.