Norisová promluvila o nešťastné lásce: Změna přišla až s novým mužem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Norisová promluvila o nešťastné lásce: Změna přišla až s novým mužem!

Zuzana Norisová.
Zuzana Norisová. (Mária Rušonová)

Slovenská diva Zuzana Norisová (40) pomotala hlavu mnoha mužům. David Kraus jí dokonce před lety složil písničku, v níž ji marně přemlouval ke vztahu. Bohužel pro herečku, si i ona prošla vztahem, který nebyl procházkou růžovou zahradou.

Herečka momentálně dotočila film Můj příběh, kde se manželství hlavní postavy promění doslova v noční můru. Přestože si Norisová prošla také problémovým vztahem, nikdy to nepřerostlo v násilí. „Myslím, že není nikdo, kdo by si neprošel takovým vztahem, díky bohu nic strašného, ale člověk si přejde ledasčím. Jsem ráda, že už to bylo dávno, kdy jsem neměla úplně normální vztah,“ řekla herečka v rozhovoru pro Nový čas.

„Je důležité se mít dostatečná ráda, aby člověk nedopustil, že si nechá nějak psychicky nebo fyzicky ubližovat. Všechny moje kamarádky si zažily vztah, který nebyl takový, jaký měl být,“ svěřila se herečka.

Norisovou z nešťastného vztahu vyléčil až nový muž. „Když jsem byla v jednom divném vztahu, pomohl mi z něho někdo jiný, zamilovala jsem se do někoho jiného,“ přiznala webu Nový čas herečka, která je již několik let šťastná po boku partnera Ondřeje Kovaľa.

Na video se Zuzanou Norisovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.