Norisovky na jednom pódiu: Já na ségru, ségra na mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Norisovky na jednom pódiu: Já na ségru, ségra na mě!

Sestry Soňa a Zuzana se obě věnují herectví.
Sestry Soňa a Zuzana se obě věnují herectví. (Jan Tůma, Profimedia.cz a archiv Blesku)

Někteří sourozenci se nemohou ani vystát, u sester Norisových to ale neplatí ani náhodou! Když se Zuzana (40) ocitne v nesnázích, přispěchá starší sestřička Soňa (46) na pomoc a naopak. Společně zabojují i o výhru ve Tváři.

Zuzana se už dnes večer převtělí v členku legendární americké skupiny B-52´s. Kromě sestry Soni jí pomůže také bývalá hvězda Tváře Robert Jašków (49). „Musím říct, že je to hodně ujeté, ale budu tam se sestrou a Bobem, takže se na to moc těším. Ta písnička zní tak lehce, ale zase tak jednoduchá není. Choreografie navíc bude hodně divoká,“ prozradila Zuzana s tím, že zazpívají píseň Love Shack (Chatrče lásky).


„Odjakživa si se Zuzkou ve všem pomáháme, proto když v minulém kole chtěla poradit, tak jsem jí samozřejmě poradila,“ svěřila se představitelka kapitánky Vinické z Policie Modrava. „A i pro mě je ona jeden z mála lidí, na kterého v tomto dám. Takže když máme mít například takovéto bláznivé vystoupení, vím, že na to je Zuzka expert. Dneska jsem si tedy zase od ní brala rady já,“ dodala Soňa Norisová.

Hvězda Rebelů Zuzana Norisová: Kvůli Tváři přijde o rodinu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.