Hvězda seriálu Milenky Norisová: Kvůli Tváři přijde o to nejcennější! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda seriálu Milenky Norisová: Kvůli Tváři přijde o to nejcennější!

Zuzana Norisová.
Zuzana Norisová. (TV Nova)

Už na podzim odstartuje další ročník show Tvoje tvář má známý hlas, kde se objeví i hvězda seriálu Milenky Zuzana Norisová (40). Herečka se nyní po letech vrací zpět do Česka a čekají ji tři měsíce dojíždění a pendlování.

Když padla nabídka, být součástí oblíbené televizní soutěže, hvězda seriálu Milenky hodně pochybovala, zda je to dobrý nápad. Naštěstí má velkou podporu ve své dceři Júlince.  „Dcera mi jen řekla – maminko, určitě do toho jdi, musíš do toho výtahu, já to chci vidět. Velmi se těší. Spoustu řad jsme sledovaly spolu, měla jsem v nich mnoho známých, například kamarádku Mišku Badinkovou."

Herečka, která se objevila v řadě filmů a seriálů považuje účast v soutěži jako návrat do světa českého showbyznysu. "Takovou velkou věc jsem dlouho nedělala. Od roku 2012 žiju na Slovensku. Ze začátku mi Praha hrozně chyběla, ale je to tak praktické. Mám tam maminku, babičky, které mi pomáhají s dcerou, máme tam nádherný domek, kousek od Bratislavy. Je mi tam krásně. Jak jsem starší, jsem ráda v přírodě. I když mi Praha pořád trošku chybí," přiznala Super.cz Norisová.

Kvůli účasti bude muset herečka tři měsíce pendlovat a velmi dobře si uvědomuje, že bude nějaký čas bez rodiny. "Nebude to jednoduché, není to za rohem. Dojíždí sem se mnou. Ale od září už je škola, to bude horší," svěřila se webu Super.cz Norisová.

 

 Na video se Zuzanou Norisovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.