Drsné obvinění Meghan: Totálně neschopná matka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsné obvinění Meghan: Totálně neschopná matka?

Vévodkyně Meghan s malým Archiem
Vévodkyně Meghan s malým Archiem (profimedia.cz)

Vévodkyně ze Sussexu (38) opět jitří veřejnost. Jejímu synovi jsou sotva tři měsíce a v jejich domě ve Frogmore Cottage se už stačila vystřídat třetí chůva. S tím se pojí hned dvě otázky: Je Meghan tak nesnesitelná? A je vůbec nutné, aby tak malé dítě mělo už chůvu?

Třetí měsíc, třetí chůva a údajně věčně nespokojená vévodkyně. Proč už potřetí Harry a Meghan hledali někoho, kdo se jim postará o nejmilovanější bytost na světě, Archieho? Z první chůvou se prý rozloučili kvůli nespokojenosti s jejím přístupem, u druhé jim vadilo, že může pracovat jen v noci. Třetí údajně Meghan ale vnímá jako vysvobození. „Meghan je velmi starostlivou maminkou, ale novou chůvu přijala jako smilování. Je velmi profesionální s dlouhou praxí. Archieho naprosto zbožňuje, Harry a Meghan jsou z ní nadšení," nechal se pro deník The Sun slyšet zdroj z královské rodiny.

Fanoušci ostře proti

Podobné manýry ale velmi šponují britskou veřejnost a jejich sledující. „To se proboha neumí postarat o své vlastní dítě? To snad není možné. Je rozmazlená, nechápu, jak pro ni někdo může chtít pracovat," rozčiluje se jeden z diskutujících na internetu. „S Meghan není něco v pořádku. To přece není normální, aby měla už třetí chůvu během třech měsíců," píše rozhořčeně další. Přitom se nezdá, že by byla vévodkyně v poslední době tak extrémně vytížená, že by neuměla zastat mateřské povinnosti sama. Možná na té rozmazlenosti přece jen něco bude.



Přečtěte si
tryskomys
23. 8. 2019 • 10:12

Udivilo mně,že tam nezůstala Doria,vždyt se tolik šprtala na metody výchovy s miminy,asi ví co by jí čekalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.