Gabriela Partyšová: Klame své fanoušky a není sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Gabriela Partyšová: Klame své fanoušky a není sama!

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová (Archiv Blesku)

Přestože mnoha zahraničních celebrit propagují přirozenou krásu, české krásky neustále vylepšují svůj vzhled pomocí aplikace. Jednou z nich je i Gábina Partyšová (41), která hrdě na Instagramu zveřejňuje své fotografie, které ještě před zveřejněním prošly vylepšením!

Na sociálních sítích je čím dál populárnější trend zkrášlujících aplikací. Ve velkém je používají zejména české celebrity, avšak nic se nemá přehánět. Z toho by si měla vzít příklad Partyšová, která své fotografie natolik upravuje, že si na nich není vůbec podrobná, a navíc vypadá uměle.

Pomocí aplikace si můžete omladit, vybělit si zuby, změnit barvu vlasu, očí nebo třeba ztmavit či zesvětlit pleť, jednoduše řečeno udělat ze sebe úplně jiného člověka. Problém je však v tom, že když to přeženete, stane se z vás úplně jiný člověk.

Moderátorka dle týdeníku Sedmička dokonce používá aplikaci na fotografie z práce. Ačkoli ji diváci jen před pár okamžiky viděli na obrazovce. Partyšová ale není jediná celebrita, která této aplikace ve velkém propadla. Mezi další »závislačky« patří Andrea Verešová, Simona Krainová, Monika Marešová nebo Andrea Pomeje.

Gábina Partyšová přiznala chlapa! Třetí svatba? Proč ne, nebrání se moderátorka.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
18. 8. 2019 • 15:17

haha, Partyšová nemá fanoušky, tak jako je nemá ani blbka Verešová

xcarodejka
17. 8. 2019 • 14:30

asi je to totéž, jako si vystínovat obličej a oči tak, že je to jako další obličej na původním obličeji?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.