Gábina Partyšová: Až smrtelná nemoc jí otevřela oči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Gábina Partyšová: Až smrtelná nemoc jí otevřela oči!

Gábina Partyšová prodělala zápal plic.
Gábina Partyšová prodělala zápal plic. (Archiv Blesku)

Rozchod s podnikatelem Danielem Farnbauerem se výrazně se podepsal na postavě Gábiny Partyšové (40). Moderátorka se ztrácela před očima, přesto nyní řešila pravý opak. Kvůli nemoci přibrala pár kilo, které ale její postavě výrazně prospěly.

„Před Vánocemi jsem dostala zápal plic. Nasadili mi několik antibiotik a neustále jsem ležela. Zjistila jsem, že jsem prošla nemocí, na kterou se umírá. Lékaři mi řekli, že tři měsíce nebudu moct cvičit. Já jsem tedy buď trávila čas v práci, nebo doma, tloustla jsem a zajídala se,” řekla Partyšová webu Super.cz.

Moderátorka se z váhy 49 kil dostala na 57 kilo. Stejně jako pro každou ženu, i pro Partyšovou bylo přibírání po psychické stránce obtížné. „Pro mě bylo těžké, jak se obaluji tukem a zároveň nemůžu cvičit,”svěřila se Super.cz.

Kila navíc ale začali oceňovat muži „Kameramani u nás v televizi mi začali říkat lichotky. Pánská populace začala reagovat na mé tělo lépe, chlapům se nelíbí, když ti jdou vidět kosti,“ řekla Partyšová.

Přestože si kvůli nemoci prožila své, otevřela jí oči. „Jednu velkou výhodu zápal plic měl. Někdy musí přijít nějaká nemoc, aby do sebe člověk přestal pouštět jedy. Přestala jsem díky tomu kouřit cigarety, nekouřím už pět měsíců,” přiznala. „Řekla jsem si, že do čtyřicítky odbourám neřesti, které se k ženě v určitém věku nehodí. Mám radost, že jsem čistá, a že už skoro nepiju,” dodala.

Na video s Gábinou Partyšovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.