Bodyguard Partyšová! Na milence si plivat nenechám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bodyguard Partyšová! Na milence si plivat nenechám

Gábina Partyšová
Gábina Partyšová (Profimedia.cz)

Před oltářem stanula dokonce dvakrát, ani jedno z manželství jí ale nevydrželo. Na lásku však nezanevřela. Moderátorka Gábina Partyšová (41) je už víc než rok ve vztahu s partnerem, kterého doposud před veřejností tají.

„Myslím si, že se partnerem cíleně chlubit nebudu. Asi by k tomu došlo jen v momentu, kdy by nás někdo potkal a měl potřebu to zveřejnit,“ svěřila se Super.cz Partyšová, která se svou novou láskou vyrazila na dovolenou.

Na video s Gábinou Partyšovou se můžete podívat zde:

„Cestovali jsme bez sebe, ale i spolu. Nechce být medializovaný a já to respektuji, protože by to ničemu nepomohlo. Jsem třiadvacet let v showbyznyse. Mrzí mě, že na mé polovičky je poukazováno, někdy dokonce pliváno, protože nejsou veřejně známé osoby. To si nezaslouží,“ řekla Partyšová.

Partyšová do svých čtyřiceti let stihla dvě svatby a dva rozvody. Z nevydařených vztahů se však poučila. “Rekapitulovala jsem svůj život a uvědomila si, že jsem do své čtyřicítky poznala věci, které nechci, a začínám se obklopovat jen tím, co sama chci,“ prozradila Super.cz Partyšová.

Stehýnko Partyšové VS stehýnko Reinischové! Souboj stehýnek na plese!



Přečtěte si
konvalinka34
12. 8. 2020 • 09:18

Ewwa: Ona sice není nejchytřejší, ale je pořád v dobré náladě, moc dobře vypadá a to je dost důležité, vidět ráno pozitivní tváře, a s P. Svobodou se dobře doplňují. A určitě je lepší, než Kloubková. Protěžovaná, bývalá tanečnice, proslulá skandály.....na tu se nedá koukat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.