Polívka šel slavit 70, ale... Bolkovi zmizela dcera...i s milencem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Polívka šel slavit 70, ale... Bolkovi zmizela dcera...i s milencem

Bolek s dcerou Aničkou
Bolek s dcerou Aničkou (David Kundrát)

Svou rodinu měla vždy na prvním místě. Teď ale Anna Polívková (40) překvapivě vynechala pohřeb své tety Julie Juhanové (†71), ani si nepřipila s tátou Bolkem Polívkou (69) na předčasné oslavě 70. narozenin. Dala přednost mladšímu milenci, který se pochlubil jejich první společnou fotkou.

Aniž by někdo tušil, že Polívková nemá v hlavě už jen svého dlouholetého přítele a tanečníka ze StarDance Michala Kurtiše (29), objímala se v centru Prahy s o 13 mladším Jiřím Matouškem (27). A teď vyšlo najevo, že to s mladým hercem, jenž bojoval i o titul nejhezčího homosexuála a Muže roku 2012, myslí vážně. I když se den před odletem na dovolenou v Mexiku dozvěděla smutnou zprávu o odchodu máminy sestry Julie, odjela s ním místo pohřbu k moři a své matce Evelyně Steimarové (74) poslala jen vzkaz. „Myslím na vás,“ napsala jí v SMS.

Na skok v Mexiku

A prázdniny si s přítelem naplánovala i přes utajovanou oslavu svého táty Bolka k nadcházejícím sedmdesátinám, který na ni minulý pátek pozval desítky hostů z českého showbyznysu. A osm hodin se s nimi veselil na střeše Lucerny. Místo toho její partner zveřejnil na sociální síti první oficiální fotku. „Na cestě kolem Yucatánu,“ komentoval snímek stroze. Snad se herečka stihne vrátit aspoň na hlavní část tátových oslav, která byla naplánovaná na dnešek.

Lvi to práskli

Matoušek o sobě dal poprvé vědět po afterpárty na Českých lvech. Jen co si Polívkovou vyzvedl, padla mu přímo na ulici kolem krku a dlouhé minuty ho objímala. A pak si ji odvezl do svého bytu na pražských Vinohradech.

 Anna Polívková na Českém lvu



Přečtěte si
vemenozmojistary
31. 7. 2019 • 09:10

Matoušek, jenž bojoval i o titul nejhezčího homosexuála a Muže roku 2012😂😂😂😂😂😂 Bingo, bukvici si narazila. Asi má ráda anál, vypadá jak svůj fotr, takže tomu týpkovi se líbí 😂😂😂😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.