Po odhalení nového muže po jejím boku: Anička Polívková (40) NOČNÍ SETKÁNÍ S EXMILENCEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po odhalení nového muže po jejím boku: Anička Polívková (40) NOČNÍ SETKÁNÍ S EXMILENCEM!

Anna Polívková
Anna Polívková (Martin Hykl, David Kunrát, Pavel Machan)

Den na to, co se po Českých lvech objímala s Jiřím Matouškem (27), slavila Anna Polívková (40) kulatiny. Tanečník Michal Kurtiš (29), který byl do neděle považován za jejího partnera, sice dorazil, ale podle svědků v podroušeném stavu a ne sám. Kurtiš a Polívková nakonec odjeli zvlášť a každý jinam.

Ona měla představení v La Fabrice, on taneční hodiny v Tančírně kamaráda ze StarDance Petra Čadka (40). Sejít se, stále ještě oficiální partneři, měli v salónku divadla. Jakmile totiž Anička dohrála, pořádala tam svou oslavu čtyřicetin. Podle fotoreportérů Aha! ale Kurtišovi trvalo minimálně dvě hodiny, než ušel 650 metrů a dceři Bolka Polívky (69) donesl dárek a popřál jí. „Když mu skončila lekce, tak si sednul na terasu a dal si několik piv. Pak se přemístil do pár metrů vzdálené restaurace, kde se potkal se dvěma ženami a dal si další pivo. Po hodině společně vyšli ven a loudali se k La Fabrice,“ popsal očitý svědek.

Pivo, víno, panáky

Podle informací Aha!se ke své údajné partnerce moc neměl ani uvnitř. „Kurtiš přišel na oslavu v doprovodu sexy blondýnky, evidentně mladší než on. Rovnou si to nakráčel k Polívkové, objal jí a políbil na tvář. Ona ho pohladila po zádech a chvíli si o samotě povídali. Michal se ale celou dobu tvářil dost otráveně a dost společensky unaveně,“ popsala Aha! jedna z účastnic párty. Mezitím jeho sexy doprovod skočil do kabátu pro modrou krabičku a společně jí popřáli k narozeninám. „On se potom přesunul na bar a Anička do soukromého salonku, kde pokračovala oslava. Na baru si objednal víno a dal si s kámošem panáka. Až potom se přesunul do salonku za nimi,“ dodala s tím, že herečka se snažila celou situaci zachránit. Byla milá, usmívala se, ale nebylo jí to nic moc platné.

Vypařil se

Kurtiš se o půl hodiny dřív sbalil, běhal po ulici a naháněl odvoz, nakonec ho do jejich společného bytu na Letnou odvezla kamarádka svým taxíkem. Samotného. Anička si kytky a dárky naložila do auta s pomocí svého bývalého přítele Jakuba Xaviera Bara, jenž jí spolu se svou přítelkyní odvezl k sobě domů do pražské ulice Na Poříčí.

Milostný trojúhelník

Do sobotního večera nebylo proč pochybovat, že spolu Michal Kurtiš a Anička Polívková pořád tvoří pár. I když se společně na očích poslední roky moc neukazovali. Jenže v sobotu večer přišla dcera Bolka Polívky na filmový svátek sama a na párty si jí vyzvedl Matoušek, kterému padla do náručí. A on si odvezl do svého bytu.

Král červeného koberce

Potom, co si přítel Jana Ciny (31) doslova olízl červený koberec Českých lvů, dělá si ze svého pádu dál srandu. Petr Vančura (33) teď na svém Instagramu vtipkuje, že bude „držokopády“ vyučovat v Národním divadle. „Hovado z ČR,“ popsal vtipný snímek, kde se zase kutálí po schodech.

 Anna Polívková na Českém lvu



Přečtěte si
dixi10@...
27. 3. 2019 • 14:57

Chlapi z ní jen těží její konexe a prachy. Ale k oltáři se s ní nehrnou. Kurtišovi poskytla bydlení a jiné benefity, protože když před lety přijel do Prahy, byl to jen další neznámý tanečník z davu s holým zadkem. Pak se do něj zblbla tahle kobyla....ještě stihl naprášit pekáč Tereze Černochové, s tou má nepřiznanou dceru (veřejné tajemství). Jeho vkus na ženy no comment Ale pořád se najdou tací, co je mají za světce, Celou tuhle trapnou bandičku, kde se to pr.cá vše navzájem, aby měli na nájem.

joudajoudovy
27. 3. 2019 • 07:06

jen si anco uzij, za 5let si o tebe nikdo neopre ani kolo...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.