Urozená bývalka knížete: POKUS O SEBEVRAŽDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Urozená bývalka knížete: POKUS O SEBEVRAŽDU!

Karel Schwarzenberg prý zplodil se Zitou Pallavicini syna Eduarda.
Karel Schwarzenberg prý zplodil se Zitou Pallavicini syna Eduarda. (Foto Blesk - Karel Kopáč, facebook)

Před časem šlechtična Zita Pallavicini (48) zveřejnila na sociální síti informaci, že prožila velmi intenzivní vztah s knížetem Karlem Schwarzenbergem (81), s nímž podle jejích slov zplodila i dnes už plnoletého syna Eduarda. Kvůli zradě šlechtice se dokonce toužila prý i zabít.

I když to čestný předseda TOP 09 popírá, šlechtična si stojí za tím, že s Karlem tvořili pár dlouhých šest let. A že se do něj fatálně zamilovala. V té době prý byla ještě provdaná za jiného muže. „Karel se mi více než rok neustále dvořil. Nakonec jsem se do něj zamilovala, všechno kvůli němu opustila a rozvedla se. Bylo mi tenkrát dvacet šest,“ zavzpomínala.

Jejich vztah se prý nakonec rozpadl kvůli nezastupitelné roli knížete v české politice. „Měli jsme velké plány. Že budeme chodit po lese, já budu vařit a budeme v klidu žít. Z toho nic nebylo. On politiku nemohl nechat. Trvalo to šest let a pak to skončilo. Ale porodila jsem syna Eduarda. Měli jsme spolu křtiny. Karel je zapsaný jako otec v křestním listu. A pak, asi rok nato, přišel s tím, že syn není jeho,“ přiznala podle expres.cz Zita.

Popření vlastního syna pak bývalá láska knížete vysvětluje tím, že si Schwarzenberg nepřál rozmělnit dědictví do další linie. „Když je ve hře dědictví, lidé jsou schopni všeho. Přišel s tím, že má test, který jeho otcovství vylučuje. Každopádně já jsem ten papír, že Eduard není Karlův, v životě neviděla. Je to osmnáct let. Opakovaně jsem navrhovala, že půjdeme a necháme si testy udělat společně. Nikdy k tomu nedošlo,“ zkonstatovala smutně.

Rozpadem vztahu se podle svých slov, jak uvádí citovaný web, dostala až na samé dno. „Já byla tehdy hodně mladá. Prostě jsem se zhroutila a měla pocit, že už toho víc nevydržím. Paradox je, že jsem hluboce věřící a myslím si, že by člověk neměl mít právo vzít si život. Vlastně jsem se asi zabít nechtěla. Křičela jsem tím činem o pomoc,“ vysvětlila své tehdejší rozpoložení.



Přečtěte si
boayznxmc@...
28. 6. 2019 • 10:31

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.