Kníže Schwarzenberg vylepšuje svou »ramlici«: Víme, co všechno jí platí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kníže Schwarzenberg vylepšuje svou »ramlici«: Víme, co všechno jí platí!

Jana si to rozdává s kamarádkou mezi návštěvníky restaurace.
Jana si to rozdává s kamarádkou mezi návštěvníky restaurace. (Foto: ara)

Je to starý známý příběh o vzdělaném noblesním muži, který se rozhodl »zušlechtit« prostou dívku. Tak jako literární profesor Higgins se i šéf TOP 09 Karel Schwarzenberg (76) snaží, aby jeho »ramlice« Jana Vopěnková (25) postoupila na společenském žebříčku trochu výš.

Dívka z chudých poměrů, která se dřív nechala natáčet při lesbických pornohrátkách v hospodě IV. cenové skupiny, se po boku šlechtice mění. Ještě předtím, než jí Schwarzenberg poprvé vyvedl do společnosti, pořídil jí šaty za desítky tisíc. Od té doby dívka, která si pro svoji živočišnost vysloužila přezdívku ramlice, suverénně pohybovala po pražské Pařížské ulici a nakupovala hadříky. Jak se sama Jana pochlubila kamarádkám, stárnoucí kníže do ní už vrazil stovky tisíc.


Jenže nejen hezký obal je třeba k tomu, aby se Jana mohla s knížetem ukázat i ve vyšší společnosti. A tak se nyní na svém facebookovém profilu pochlubila, že začala studovat angličtinu na drahé jazykové škole. Ta je známá vysokou kvalitou individuální výuky, která je ovšem vykoupena nadstandardním školným. Ceny kurzů dokonce vůbec nezveřejňuje s odkazem na to, že vše je přizpůsobeno jednotlivému klientovi.
Pro Schwarzenberga, jehož majetek odhadují v Rakousku na 6 miliard korun, je ovšem jakkoliv drahé kurzovné jen pakatel. Sám mluví šesti jazyky, mimo jiné anglicky, německy, francouzsky či italsky. A tak by byl jistě rád, kdyby jeho mladičká vášnivka byla schopná konverzovat alespoň v jednom z nich.

Přečtěte si
AliAlice
5. 10. 2018 • 11:37

kadlicek...to jste mě předběhl,přesně to jsem chtěla napsat.Na co je mu znalost šesti jazyků,když mu není rozumnět ani v jednom...

kadlicek
12. 3. 2014 • 01:52

Pokud pán kníže Schwanzenberk hovoří šesti jazyky a zrovna nespí, pak je mi záhadou proč mu poměrně málokdo rozumí, když se pokouší hovořit česky. Pokud je mi smutno a mám špatnou náladu, stačí podívat se na záznam který je dosud na YouTube, když se tenhle "všeuměl" pokoušel zpívat českou národní hymnu a mám okamžitě po splínu, protože ani král komiků mě nedokáže lépe pobavit.

avina
11. 3. 2014 • 16:38

Nemá možnost svou náklonnost věnovat vlastním dětem,vnoučatům,ženě,tak bere tu-co je po ruce.V mládí ho musel strýc krotit/milenky,bary/-snížl kapesné.Nyní v pozdním věku si kupuje náklonnost,má na to.Důchod,plat poslance...Je to jeho veřejně prospěšná práce.Jel s Kocábem na Ukrajinu,také poůže..?!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.