Schwarzenbergova milenka dál vyvádí po hospodách: Zlitá pak prý utíká bez placení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Schwarzenbergova milenka dál vyvádí po hospodách: Zlitá pak prý utíká bez placení!

Karel Schwarzenberg (75)  má veselou přítelkyni.
Karel Schwarzenberg (75) má veselou přítelkyni. (Foto Facebook, ara)

Krasavice z vesnice, která uloupila vlivnému a bohatému knížeti stařecký věneček, je na vrcholu své životní popularity. Zatímco dříve se pro trochu uznání nerozpakovala obnažovat před hosty nočních podniků, z nichž některé nechala i sáhnout na zakázaná místečka, nyní je z ní celebrita celostátní úrovně. Jana Vopěnková (25) však na své přátele z lidových restaurací nezapomněla.

Opilá trpí samomluvou

Jenže ouha! Protože je nyní slavná, už si jí každý všimne a nemá proto při svých opileckých zábavách tolik klidu jako v minulosti. Důkazem toho budiž svědectví jednoho ze štamgastů vyhlášené michelské hospůdky. "Je to fajn holka, která si sem tam ráda popovídá s hosty, někdy i sama se sebou. Naposledy, když tu byla, tak přišla asi z rande. Jestli byla s knížetem, to nevím, ale byla v kondici, prostě měla něco upito," uvedl pro server šíp.deník.cz častý návštěvník podniku.

Podivné divadlo a honička s barmanem

Jana je evidentně veselá kopa a pěkně svérázná postavička. Dokazuje to i pokračování údajného svědectví. "Přinesla si červenou růži, dala si dvojčičku, začala tančit na hudbu z jukeboxu a zpívala do kytky jako do mikrofonu. Bylo to bezva. Hystericky oškubala tu růži, chvilku si něco říkala pro sebe, pak se usmála na všechny u stolu a rychlým tempem odcupitala z podniku. Pak jsem jen viděl, jak za ní mazal ven barman, protože mu nezaplatila. Fakt to bylo perfektní," uvedl zdroj zmíněného webu. Jaké scénky si s ní asi užije Karel Schwarzenberg?



Přečtěte si
krysstof
12. 1. 2014 • 09:09

Tachminu znam s vysocansky,zpiva perfektne ale narozdil od te nuly vopenkove,sve vlastni pisne v jukeboxu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.