Sexy Miss Andrea Bezděková: Hrátky s plameňákem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexy Miss Andrea Bezděková: Hrátky s plameňákem

Bezděková osedlala plameňáka.
Bezděková osedlala plameňáka. (Foto AHA! - Herminapress, )

Ještě ani oficiálně nezačalo léto a Andrea Bezděková (25) už si v bazénu osedlala oblíbenou matračku všech modelek. Na růžovém plameňákovi pak v Tunisku dráždila svalnaté finalisty Muže roku. Tuhle postavičku ale nemá rozhodně zadarmo!

Celý rok se hlídá a pečlivě si vybírá, co si na dá na talíř. “Mám speciální režim celý rok. Výrazně jsem vyřadila sladké, to je asi daleko horší, než když si člověk dá občas něco smaženého. A když zhřeším, tak si jdu hned zacvičit nebo zaběhat,” řekla Aha”. Měsíc navíc držela speciální očistu kvůli své problematické pleti.

„Přestala jsem jíst maso, zakázali mi studenou zeleninu. Zvykla jsem si a pokračuji v tom dál,“ prozradila. A teď se má i pro koho postit. Andrea totiž v tichosti randí s modelem Pavlem Gillernem (21), kterému se nejdřív moc nezamlouvalo, že jede s dvanácti svalovci na soustředění Muže roku. „Kdyby mi přítel oznámil, že jede s misskama sám k moři, tak by se mi to asi taky nelíbilo, ale já jsem mu vysvětlila, že se nemusí bát. Nakonec ho to přešlo,“ smála se

 Miss Andrea Bezděková:  Můj život je jeden velký adrenalin! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.