Odpověď Vondráčkové na drsná slova Plekance? „Jsem nesmírně šťastná,“ napsala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odpověď Vondráčkové na drsná slova Plekance? „Jsem nesmírně šťastná,“ napsala

Hotel Transylvánie vyráží na příšerózní dovolenou 12. 7. 2018 i s Lucií Vondráčkovou, která namluvila Mavis.
Hotel Transylvánie vyráží na příšerózní dovolenou 12. 7. 2018 i s Lucií Vondráčkovou, která namluvila Mavis. (Falcon, Martin Hykl,)

Také Lucie Vondráčková (39) zareagovala na sociálních sítích na aktuální situaci, která se odehrává v rodině po vynesení rozsudku. Její slova jsou podle Blesku na rozdíl od těch, jež na Facebook napsal Plekanec (36), docela jiného ražení.

„Děkuji za vaši obrovskou a lidskou podporu ve všem, musím se vám přiznat, že jsem teď nesmírně šťastná. A vděčná. O prázdninách se na vás těším,“ uvedla Lucie pro své příznivce na sociální síti. 

Vzkaz fanouškům na Facebooku od Tomáše Plekance byl také plný euforie, i když trochu jinak: „Těžká série v playoff s Duklou, ale nejcennější vítězství už letos mám. U soudu v Kanadě se podařilo vyhrát a moji synové se vrátí do Česka. Děkuji právníkům, především pak Lence Radoňové za skvělou práci. Bez ní bych tento příspěvek nemohl napsat. Ještě na podzim to totiž vypadalo, že pokud chci vidět vlastní syny, budu se muset stěhovat do zámoří. Soud rozhodl a hra na kanadskou rodinu skončila. Děkuji fanouškům, trenérům i spoluhráčům za podporu a pochopení. Pokud jsem nehrál, bylo to z důvodů, že jsem létal do Kanady," uvedl Plekanec na sociální síti.

Vypadá to, že u obou snad už nastávají lepší, prozářenější časy.

I ve filmu Léto s gentlemanem si Lucie Vondráčková zahrála rozvádějící se manželku: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bello
27. 3. 2019 • 18:59

Je ti tam zima,Marmeládo?Nemáš kšefty,protože nic neumíš, Kanadská matko?

jackpot
25. 3. 2019 • 14:44

Syas: Lucie podepsala predmanzelskou smlouvu. Do bulvaru se v minulosti pochlubila, ze rada a dobrovolne. Posledni roky nechavala deti casto chuvam, babicce nebo Plekancovi proto, aby mohla tocit filmy nebo nove album. Take koncertovala napr. s M.Davidem. Tyto penize ji zustaly. Plekanec hradil vse ze sveho. I presto, ze podle predmanzelske smlouvy na to nema narok, Plekanec ji po rozchodu nabizel velmi pekne podminky. Mimo jine ji chtel dat luxusni byt s velkou zahradou na Pankraci za 35mega, nadstandatni vyzivne a detem chtel hradit vse sam vcetne skolneho na jedne z nejdrazsich soukr. skol u nas. Lucii to bylo malo, proto odjela i s detmi do Kanady. Tam soudne pozadovala napr. 500tis mesicne vyzivne pro SEBE plus nekolikamilionovou kompenzaci za to, ze nemohla delat karieru (ve ktere ji ale celou dobu podporoval). No a ted Lucie zjistila, ze predmanzelska smlouva plati take v Kanade a nic nevysoudi a jeste soud prikazal navrat deti do CR. To jen pro poradek.

syas@...
25. 3. 2019 • 10:11

Pokud odejde po 8 letech na mateřské úplně bez peněz, tak je to opravdu důvod ke gratulaci panu Plekancovi. To je chlap s velkým CH. Většina z nás máme společné jmění manželů a dělili bychom se při rozvodu. Máme ho snad litovat, že by se musel dělit o miliony? Není lepší vydělávat stamiliony než statisíce? Je práce hokejisty v NHL to nejvíc pro lidstvo? To už se raději neměl ženit a rozmnožovat, stojí ho to JEHO prachy . Jdu si nad jeho neštěstím poplakat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.