Rozvodový boj s Plekancem: VELKÁ PROHRA VONDRÁČKOVÉ?! Rozsudek, který ničí její plány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvodový boj s Plekancem: VELKÁ PROHRA VONDRÁČKOVÉ?! Rozsudek, který ničí její plány

Vondráčková a Plekanec bojují bez slitování.
Vondráčková a Plekanec bojují bez slitování. (Foto ara)

Na ledě na svůj velký zlatý triumf pořád čeká. Ten v rozvodové bitvě s Lucií Vondráčkovou (39) má ale na dosah! Tomáš Plekanec (36) podle všeho vyhrál v Kanadě klíčové soudní stání, díky kterému bude opět v pravidelném styku s dětmi, a navíc mu ušetří miliony korun!

O co jde? Kanadský soud ve věci tzv. návratové žaloby, kterou Plekanec podal v prosinci minulého roku, nařídil, aby byli synové Matyáš (7) a Adam (3), které táta od Vánoc neviděl, vráceni do České republiky. „Mám velikou radost,“ komentoval to hokejista pro Prásk.

Návrat odložen

Jako úspěch verdikt paradoxně hodnotí i zpěvačka. Nemusí totiž nabrat kurz Praha hned. „Podle dřívějšího rozhodnutí soudu prvního stupně se měly děti vrátit do ČR bezodkladně. Odvolací soud zohlednil zájmy dětí, a rozhodl tak, že nebudou nyní měnit svůj domov, dokončí školní rok a do ČR se vrátí až po jeho skončení,“ sdělili její právníci Petr Machálek a Martin Kornel.

Jenže! Jejich nadšení je nejspíš jen hrané. Jak totiž tvrdí Plekancova advokátka Lenka Radoňová, Vondráčková chtěla v Kanadě zůstat déle než jen do léta a soud její úmysly zhatil. „Prokazatelně plánovala, bez ohledu na přítomnost či nepřítomnost otce na území Kanady, zde trvale setrvat. Ve své komunikaci prostřednictvím kanadské právní zástupkyně vůči otci i ve svých soudních podáních opakovaně uvedla, že považuje Kanadu za jediný domov dětí i svůj,“ popisuje Radoňová. „Kanadský Nejvyšší soud opakovaně nesdílel její názor, nařídil termín pro návrat dětí v doprovodu otce do ČR a nepřiznal matce jí požadovanou kompenzaci a náhradu nákladů řízení,“ dodala.

Přijde o miliony

Přeloženo do laického jazyka – synové budou od léta trvale žít v Česku, zdejší soudy budou určovat, jak si Lucie a Tomáš rozdělí péči o oba kloučky, rovněž rozhodnou o výši alimentů a také v Česku bude procesně proveden samotný rozvod. Tedy přesně tak, jak si od počátku přál Plekanec. Naopak tytam jsou plány Vondráčkové, která se chtěla rozvádět v Kanadě, kde žádala 7 milionů dolarů (120 mil. korun) jako jednorázovou kompenzaci za ztrátu vlastní kariéry během manželství a zabezpečení do budoucnosti, stejně jako měsíční výživné 30 tisíc dolarů (510 tisíc korun) na rozvedenou manželku. Vzhledem k předmanželské smlouvě, kterou před sňatkem v létě 2011 pár uzavřel, nejspíš neuvidí ani korunu...

 Tomáš Řepka stráví devět měsíců za mřížemi! A Lucie Vondráčková prolomila mlčení o novém vztahu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
29. 3. 2019 • 19:53

Jan Slouk = Honza Novák, ukecl se na extra 19.3. Další ostuda !! Kolik ještě falešných profilů ( Klusák, Semi Ramis atd.) nás tady bude přesvědčovat o pravdě Lucie, že měla obrat manžela, ale potichu. Že se už na to nevykašlete! Je to vážně už trapné.

Inka
26. 3. 2019 • 18:22

Verner, ex partner řekl: " ..ona se chtěla vdávat, mít děti..", mazaná, prolhaná a falešná důra ! Na každou svini se vaří voda. Zničila život několika lidem, svým vlastním dětem a opravdu jsem zvědavá, jak že všeho vybruslí !

beda3241
23. 3. 2019 • 22:11

Fandím panu Plekancovi,protože on má ty peníze opravdu vydřené a paní marmeládu bych mohl po večerech učit vařit,ale přes plot už nepřelezu.,mám svůj věk a 115 kg.

qwerta
21. 3. 2019 • 11:01

fanny22

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.