Pořád jako holčička: Lucka Vondráčková odtajnila svůj elixír mládí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pořád jako holčička: Lucka Vondráčková odtajnila svůj elixír mládí

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (profimedia.cz)

I když se i zpěvačce, kterou si mnozí pamatují ještě jakou dětskou moderátorku pořadu Marmeláda, už blíží čtyřicítka, holčičí vizáž si pořád drží. Co za jejím mladistvým vzhledem stojí?

„Jako holčička si nepřipadám, táhne mi na 40 a ten věk se mi líbí a taky se mi líbí, že se do obličeje všechno zapisuje,“ prozradila Lucie Vondráčková pro časopis Krásná Praha, jak vnímá nástup středního věku. „Jsme trochu jako stromy a jejich letokruhy. Ale myslím, že mladistvému duchu a pleti svědčí nekouření cigaret, nekonzumace masa a mléka a nepití alkoholu,“ prozrazuje osobní recept.

Není přitom žádným tajemstvím, že je zpěvačka už několik let zarytou vegetariánkou. „Totální vegankou jsem byla asi tři roky a vegetariánkou pět let. Teď jednou za čas maso jím. Protože ho připravuji i klukům, sem tam ochutnám. Ale už se těším na dobu, kdy to nebude norma. Protože naše tělo nechce být pohřebiště, ale zahrada….“ míní střídmá Vondráčková.

 

O roli rozvádějící se ženy promluvila zpěvačka Lucie Vondráčková zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jackpot
19. 3. 2019 • 02:04

Mi neprijde, ze by vypadala mlade. U ni elixir moc nezafungoval. Mozna ale meli na mysli, jeji dusevni vek. Tak to je jina! Vondrackova jeste nedospela.. srdicka, smajliky, infantilni vyrazy typu maminkovani.. ale skutek utek. U ni jen prazdny vyraz vzhledem k tomu, ze byla schopna nechat kojence v Kanade a letet do Cech delat karieru. Hrozna matka..

jackpot
19. 3. 2019 • 01:57

Od tatinka se je snazila oddelit. Ve jmenu milionu..

Zofie102
18. 3. 2019 • 13:39

A kdo se podle Vás o ně stará? Tatínek?

jity
17. 3. 2019 • 09:28

Má drobnou postavu, je hubená, tak proto vrásky. Hlavně aby s dětmi vše zvládla. Taková to byla láska a najednou snad nenávist?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.