Intimní zpověď Leové: Na sex si manžel musel počkat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Intimní zpověď Leové: Na sex si manžel musel počkat!

Monika Leová a Martin Košín
Monika Leová a Martin Košín (archiv Moniky Leové)

Před několika dny oslavili devět let vztahu, ale vzali se až loni v červnu. Exotická zprávařka z Primy Monika Leová (27) a její manžel Martin Košín prozradili, že jejich začátky nebyly tak vášnivé, jak je tomu mezi nimi dnes.

Monika a Martin patří mezi nejstabilnější a stále nejzamilovanější páry českého showbyznysu. Jejich propojení je až vzácné. „Je to tak, my se vzájemně doplňujeme a neustále si dokazujeme, jak se máme rádi. Vymýšlíme nové aktivity, jako třeba teď chodíme do tanečních, často vyrážíme na výlety, je toho hodně,“ netají se Leová, která svého muže poznala na diskotéce, když jí bylo 18 let.

„Nebyla to láska na první pohled, zamilovávali jsme se do sebe postupně. Ze začátku to bylo jen o pusách, byla jsem hrozně stydlivá, vždyť jsem před Martíkem měla jen dva kluky,“ přiznala moderátorka. A rozhodně nebyl hned sex, na první společnou noc si Martin musel počkat čtyři měsíce! „Nějakou chvíli to trvalo, ale už roky vím, že se vyplatilo počkat,“ dodal se smíchem podnikatel.

Manželé před nedávnem oslavili devítileté výročí vztahu. Martin svou ženu překvapil večeří a květinou, Monika zase zařídila víkendový pobyt v resortu na Vysočine. Tam si dopřáli noc v honáckém pokoji, saunu a vířivku v cedrovém sudu a samozřejmě romantickou večeři.

 Intimní zpověď Moniky Leové: Na sex si musel manžel počkat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tenerife
28. 2. 2019 • 08:08

Nemohu si pomoci, ale na to, že byla v Miss soutěži mi příjde jako tuctovka, taková Ivana Nguyenová - mluvčí pražské policie, také má vietnamské kořeny, tak to fakt krasavice.

blamal
28. 2. 2019 • 06:35

Nesympatickej,afektovanej spratek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.