Romance u konce? Brožová a Soukup: To se dalo čekat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Romance u konce? Brožová a Soukup: To se dalo čekat…

Kateřina Brožová na Soukupově oslavě letos chyběla.
Kateřina Brožová na Soukupově oslavě letos chyběla. (Foto: Herminapress, TV Barrandov)

Letošní oslava narozenin mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (50) proběhla podle úplně jiného scénáře než ta loňská. I když návštěvníci opulentní party nejspíš automaticky předpokládali, že mezi prominentními hosty uvidí i herečku Kateřinu Brožovou, opak byl pravdou.

Jaromír Soukup oslavil své významné kulatiny sólo. Alespoň oficiálně. Zatímco v uplynulém roce tisknul oslavenec Kateřinu k pasu a i ona byla centrem pozornosti, nyní se po ní slehla zem. Naopak kolem pasu držel ženu úplně jinou – Simonu Janouškovou (44). A podle informátorů Blesku se Brožová ani v průběhu oslavy v luxusní pražské restauraci vůbec neobjevila.

Proč si příležitost nechala ujít? Podle Blesku byl jejich vztah velmi turbulentní. Příliš ho neposílila ani skutečnost, že paparazzi nachytali Jaromíra Soukupa při tajném večerním dostaveníčku s blonďatou vizážistkou. Je tedy možné, že se mu to herečka Kateřina Brožová rozhodla svou neúčastí na party vrátit. Druhým vysvětlením pak může být, že lásce mezi blond herečkou a mediálním magnátem, který nové vstoupil i do politiky, definitivně odzvonilo…

 Na padesátiny Jaromíra Soukupa přijel i prezident Miloš Zeman:

 



Přečtěte si
xsedmikraska
27. 2. 2019 • 11:31

Po zveřejnění fotek, kdy se Soukup měl k jiné ženě se Kateřině vůbec nedivím. Je krásná a inteligentní a nemá zapotřebí nosit na hlavě parohy. V televizi Barandov je ho více, než je zdrávo, proto ji už nesleduji.

vigela
26. 2. 2019 • 17:56

Neskutečný narcista. Zajímalo by mě, jestli už není případ pro psychiatra.

althealewi...@...
25. 2. 2019 • 19:24

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

vuhp
25. 2. 2019 • 16:25

Ani se panu Soukupovi nedivím , Brožová nedala jenom tomu kdo nechtěl , anebo tomu kdo neměl prachy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.