Závažné životní rozhodnutí Jaromíra Soukupa: SVATBA S BROŽOVOU? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Závažné životní rozhodnutí Jaromíra Soukupa: SVATBA S BROŽOVOU?

Jaromír Soukup s Kateřinou Brožovou.
Jaromír Soukup s Kateřinou Brožovou. (herminapress.cz)

Šéf TV Barrandov Jaromír Soukup (49) prý chystá zásadní životní prohlášení, které by měl oznámit už dnes večer. K čemu se schyluje?

Dle webu Info.cz by se nejspíše mohlo jednat o jeho grandiózní vstup do politiky. Spekuluje se totiž nad tím, že by chtěl kandidovat do Evropského parlamentu, zároveň se neustále mluví i o jeho možné kandidatuře na prezidenta. „Je pravda, že již před časem jsem udělal spolu se svými nejbližšími spolupracovníky jedno závažné životní rozhodnutí. Bude mít vliv na vše: i na mé pořady v TV Barrandov,“ citoval Soukupovo dřívější vyjádření jeho web Týden.cz. Takže něco se rozhodně chystá. Co ale, když vůbec o politiku nejde?

Za zásadním rozhodnutím totiž může být i svatba s herečkou Kateřinou Brožovou! Po tolika letech by si tak důležitý poslun jejich vztahu rozhodně zasloužila. Obzvlášť poté, co mu dokázala odpustit i spekulativní dostaveníčko na parkovišti s blonďatou stylistkou, při kterém je načapali vloni v dubnu vnímaví paparazzi… Že by se už v dálce přece jen rozeznívaly svatební zvony?

Údajný románek se stylistkou s Kateřinou Brožovou prý zamával: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
17. 1. 2019 • 20:28

Jeho megalomansky nacismus nesnáším. Nemůžu ho ani vidět.

vuhp
17. 1. 2019 • 14:40

To jsem zvědavá. Brožová už těch chlapů měla a každý se na ni vykašlala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.