Mezník ve vztahu Brožové a Soukupa? Začala jsem mít na spoustu věcí jiný náhled! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mezník ve vztahu Brožové a Soukupa? Začala jsem mít na spoustu věcí jiný náhled!

Herečka Kateřina Brožová dorazila na finále Fed Cupu s Jaromírem Soukupem
Herečka Kateřina Brožová dorazila na finále Fed Cupu s Jaromírem Soukupem (Martin Sekanina (Blesk))

Půvabná Kateřina nedávno oslavila neuvěřitelných 50 let života a tak není divu, že přišel čas i na trošku toho bilancování. Vztahuje se hereččin aktuální verdikt na vztah s bohatým milencem? 

Bilancování v jistém ohledu rozhodně proběhlo. Řekněme, že jsem nějakým způsobem začala mít na spoustu věcí jiný náhled," tvrdí Kateřina Brožová (50) na webu Revue.iDnes.cz. Týká se to jejího vztahu s Jaromírem Soukupem (49)? Vypadá to tak! Nebylo by ani divu, vždyť nedlouho po velkolepé oslavě narozenin, kterou pro herečku miliardář vystrojil, byl mediální magnát načapán při vášnivé líbačce s jistou televizní stylistkou! Brožové  pohled na lásku skrze růžové brýle je tedy zřejmě definitivně minulostí...

Podle dalších vět Kateřiny Brožové ale vše nasvědčuje tomu, že nakonec vzala zlobivého Jaromíra přece jen milost. „Myslím si, že co mě mělo potkat, mě potkalo, tedy minimálně ty stěžejní situace a setkání. Ale určitou možnost volby v našich životech připouštím. Otázka je, jakým směrem ji člověk využije. Toto vlastně tak trochu popírá to, co jsem před lety tvrdila, ale člověk se prostě vyvíjí a posouvá dál," zafilozofovala si Brožová.



Přečtěte si
Zyxr
25. 2. 2019 • 16:34

Nejsou prachy - není láska

xsedmikraska
6. 11. 2018 • 11:19

Kateřina je krásná a inteligentní žena a určitě má z čeho vybírat. Pokud je ve vztahu nevěra, nemá zapotřebí se ho držet zuby nehty. Domnívám se, že již se Soukupem vztah netvoří. Na dovolené již také nebyli spolu. Z Tv Barandov podle mne odešla proto, že ji byla odebrána moc do všeho mluvit. Psalo se kdysi, že velký vliv tam nyní má Musil. Taky je ho v této televizi plno. Asi proto, že je velký zájem diváků. Mne se pořady s ní líbily a chybí mi i zábavný pořad s Cibulkou. Takže Barandov už nepouštím běžně, jen když se spletu.

petrw
4. 11. 2018 • 14:41

jasne zlatokopka ted musí drzet krok

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.