Krvavé Vánoce Brožové: Umixovala si malíček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krvavé Vánoce Brožové: Umixovala si malíček!

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Foto Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Na to, až jí vůně vanilky provoní byt, se nijak zvlášť netěší. Kateřina Brožová (50) nemá Vánoce spojené jen s hezkými zážitky. Není to tak dávno, co při pečení cukroví skoro přišla o prst. Navíc jí před 2 lety těsně před nimi odešel tatínek. 

„Cukroví peču každý rok od svých deseti let. I za revoluce jsem pekla, i když jsem měla službu na divadelní fakultě, tak jsem ještě v noci utekla domů a napekla jsem něco. To je tradice, kterou dodržuji za každou cenu. Ani nevím proč,“ řekla Aha! hvězda muzikálu Doktor Ox. „Vánoční atmosféru ještě vůbec necítím, navíc mám spoustu povinností. Vlastně se těším, až bude po nich. Na cukroví se ale těším, protože miluju sladké,“ přiznala Kateřina na vánočním setkání Divadla Hybernia.

Odnesl to malíček

A vzpomněla si i na hodně horké chvilky, které skončily voláním záchranky „Při pečení jsem si umixovala prst ručním mixérem. Vyndávala jsem prstem umleté oříšky, když tu na mě doma někdo promluvil. Já si neuvědomila, že je mixér v síti a levý malíček byl pryč,“ popsala krvavou historku. Zachovala duchapřítomnost a než přijela ambulance, zohavený prst si narychlo namotala pomocí hadříku zpátky.

Ale ty nejsmutnější svátky v roce ale prožila před dvěma lety, kdy jí odešel milovaný tatínek a houslový virtuóz Zdeněk Brož (†83). „Když nejste u stromečku úplně všichni, tak jak tomu bývalo dřív, tak to nejsou ty pravé Vánoce. Nevím, jaké budou ty letošní, ale nějakým zvláštním způsobem se na něj netěším. Nemám úplně ten nejlepší pocit předvánoční, ale třeba to ještě přijde,“ uvedla.

Kateřina Brožová jí sladké několikrát denně a přitom vypadá takhle skvěle

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.