Odmítnutí! Gay Cibulka ponížený od Brožové. Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Odmítnutí! Gay Cibulka ponížený od Brožové. Proč?

Aleš Cibulka u Kateřiny Brožové neuspěl. Nelíbil se jí snad?
Aleš Cibulka u Kateřiny Brožové neuspěl. Nelíbil se jí snad? (Foto: Aha! - Martin Hurda, Martin Hykl, koláž Ahaonline.cz)

To jsou nám věci! Homosexuální moderátorská hvězda TV Barrandov Aleš Cibulka (38) to zkusil na Kateřinu Brožovou (47), jenže mu to kapánek nevyšlo. Ale pánové, nenechte se zmýlit, Aleš se pouze dal na herectví a neuspěl jen jeho nesympatický doktor Walek v seriálové roli. Jinak je nadále věrný svému manželovi Michalovi...

Jak se vůbec dostal moderátor k herectví? "No, říká se 'ševče, drž se svého kopyta', takže jistější jsem si samozřejmě v moderování. Mám ale rád změny a tak jsem kývl na nabídku do Stop života," říká Aleš Cibulka v Blesk TV Mánii.


A proč se nakonec rozhodl na nabídku režiséra Magnuska kývnout? "Třeba proto, že můj doktor Walek je celkem hajzlík a taky proto, že mou seriálovou maminkou je Regina Rázlová. A ještě k tomu v roli svádím Kateřinu Brožovou! Dlužno dodat, že neúspěšně," prozradil moderátor.



Přečtěte si
ivoadler
8. 4. 2015 • 11:30

Oba hráli svoje role. Co z toho AHA dělá kovbojku? To nemá o čem psát?

mord
8. 4. 2015 • 09:36

Stařenko oxallis už tady zase zvracis svou zavist ? Brozova by si o tebe nevypucovala ani lodičky a ty drbno belladono mazej do fitka podlaha už potřebuje vytřít

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.