Brožová po odchodu od Soukupa: Práce pro Rusy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Brožová po odchodu od Soukupa: Práce pro Rusy!

Herečka přišla s kabelkou v hodnotě 40 tisíc korun.
Herečka přišla s kabelkou v hodnotě 40 tisíc korun. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Když herečka skončila na televizní stanici svého bohatého partnera, zcela se vytratila z obrazovek. Nouzí o kšefty ale očividně netrpí, tahle kráska je totiž v kurzu i u cizinců!

„Na TV Barrandov jsem ukončila moderování Exkluzivu i hraní v seriálu Doktorka Kellerová. Je potřeba posunout se dál," popsala důvody svého konce v televizi Jaromíra Soukupa (49) Kateřina Brožová (50) v magazínu iDnes.„Seriál už nepokračuje a Exkluziv jsem dál netočila z vlastního rozhodnutí. Už přes půl roku," upřesnila to posléze v Blesku.

 

Paní Kateřina se totiž dokáže o sebe postarat i bez protekce prachatého milence. V roli moderátorky se tak třeba objevila na zahájení filmového festivalu "Nový ruský film" v České republice. Na akcičce pod záštitou Ruské ambasády v Praze se spolu s ní postaral o úvodní slovo i režisér Zdeněk Troška (65). K našim východním sousedům má ostatně herečka vřelý vztah už díky svému původu, její maminka Jelena Kovalevská byla totiž sólistkou baletu moskevského Velkého divadla.



Přečtěte si
ivoadler
15. 11. 2018 • 10:44

Na Exkluziv jsem se párkrát díval, aspoň ze začátku pořadu. Brožová je krásná ženská, ale pořad byl nudný. Na seriály se nedívám, Doktorka Kelerová není výjimkou. Na další díla Brožové jsem zvědav. U ní je výhoda, že o svých citových vztazích nemlží jako jiné "hvězdy".

italiano
14. 11. 2018 • 16:46

Přiznat se k rozchodu ale každý ntakto neumí, tady to šlo docela dobře.Tak proč někteří předvádí celé dlouhé měsíce vztah-nevztah?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.