Kostková o práci s Vetchým: Dává nám zabrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kostková o práci s Vetchým: Dává nám zabrat!

Kostková s Vetchým si v nové české komedii zahráli partnerskou dvojici a rodiče tří dětí.
Kostková s Vetchým si v nové české komedii zahráli partnerskou dvojici a rodiče tří dětí. (Aha! – Pavel Machan , Vojtěch Hurych/ČT)

Ondřej Vetchý (56) bezesporu patří k nejlepším českým hercům, a jak se zdá, rozhodl se zapojit i do tvorby scénáře. Herec během natáčení české komedie Ženy v běhu totiž neváhal a podle herečky Terezy Kostkové (42) měnil scénář podle svého a šťábu tak dal zabrat.

Vetchý například do scénáře přidává rekvizity, aby byla scéna zábavnější. Že se nebojí zapojit do tvorby scénáře, na něj práskla jeho kolegyně  Kostková. „Neváhá jednotlivá jetí (několik jetí pak tvoří konkrétní záběr – pozn.red. ) obohacovat o věci, když mu připadají, že by tam ještě být mohly. A leckdy se ukázalo, že to korunuje či doplňuje tu situaci, už tak dobře napsanou, tak to tam necháme,“ svěřila se herečka týdeníku Sedmička.

Přestože samotné natáčení pak bylo o něco náročnější, celý tým to zvládl na jedničku. Herec měl také velké štěstí, že narazil na tak skvělého a pohodového režiséra jako je Martin Horský, jiný by si totiž nemusel nechat líbit jeho změny a chování.

Ondřej Vetchý předvedl ve filmu Život je život namakané tělo:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
milllikass...@...
9. 3. 2019 • 18:31

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.