Nebezpečné natáčení: Ondřej Vetchý riskoval život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nebezpečné natáčení: Ondřej Vetchý riskoval život!

Ondřej Vetchý riskoval život!
Ondřej Vetchý riskoval život! (profimedia.cz)

Po 33 letech povyšil z čerta na Lucifera a opět mu šlo o život! Ondřej Vetchý (55) nejprve málem uhořel při vzniku pohádky S čerty nejsou žerty a teď při natáčení Čertího brka zažil skutečné peklo. Několik desítek metrů pod zemí mu hrozila otrava!

Před poslední klapkou nové pohádky musel herec strávit dlouhé hodiny v kaolinovém dole v Nevřeni na Plzeňsku, který byl vůbec poprvé zpřístupněn pro filmování. Místy až šestnáct metrů vysoké chodby totiž ukrývají nebezpečí.

„Bylo to velice náročné! Museli jsme být pod dozorem báňské služby, aby nedošlo k nějaké otravě. Přece jen ten prostor není ještě odvětraný, takže to bylo velké dobrodružství,“ prozradil deníku Aha! režisér Marek Najbrt (47).

Přestože má Vetchý dosud v paměti, jak při natáčení pohádky S čerty nejsou žerty málem uhořel, když tři jeho kolegové chytli od otevřeného ohně, jako chladný profesionál na sobě nenechal znát emoce.

„Moc bych přál téhle pohádce, aby se zařadila mezi ty, na kterých jsme vyrostli a které jsme milovali a neseme si je v sobě po celý život,“ mluví o Čertím brku jen v dobrém.

Na video s Vetchým se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
21. 9. 2017 • 16:50

To vysvětluje jeho zuřivý antikomunismus.

mord
21. 9. 2017 • 09:44

Marxistický hlupák pionýr Vetchý

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.