Frustrovaný Petr Nárožný: Tohle si kolegové nezaslouží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Frustrovaný Petr Nárožný: Tohle si kolegové nezaslouží!

Herec Petr Nárožný
Herec Petr Nárožný (Aha! – Marek Hofman, Marek Pátek)

Populární herec Petr Nárožný (80) neprožívá zrovna veselé období. V poslední době odhání všechny kolem sebe a odmítá komunikovat s médii. Vypadá to, že nedostatek pracovní náplně si na herci vybírá svou daň.

Hvězda komedií Jáchyme, hoď ho do stroje!, Což takhle dát si špenát, Ten svetr si nesvlíkej a mnoha dalších nemá na stará kolena do čeho píchnout. „Já nemám práci! Nikdo mě nechce, protože nejsem mladý. Smířil jsem se s tím, že si už v životě nezahraji,“ řekl herec s dovětkem, že by žádnou pracovní nabídkou nepohrdl.

A jak se zdá, nedostatek práce má nepěkný vliv na jeho chování. Nárožný se nedávno objevil na dvou společenských akcích, kam sice přišel, ale s jeho příchodem skončila veškerá ochota. Odmítal mluvit s novináři a pózovat fotografům.

Na křest knihy Miloše Zapletala dokonce přišel pozdě a dokonce i přes opakované výzvy, aby se dostavil na pódium, odpovídal, že raději počká dole mezi lidmi. Jeho chování přišlo nepatřičné i jeho kolegům, většina známých osobnostní se totiž na podobných událostech chová přesně opačně.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.