Prince Philipa (97) prý oslnilo slunce: Moje nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prince Philipa (97) prý oslnilo slunce: Moje nohy!

Princ Philip
Princ Philip (Reuters)

 Je mu už 97 let, ale ani v takto vysokém věku se princ Philip nehodlá vzdát řízení. Jeho poslední cesta však skončila bouračkou, kterou podle všeho zavinil on sám. Prý ho oslnilo slunce... Ve čtvrtek odpoledne se srazil s kiou a svůj černý Land Rover Freelander 2 obrátil na bok. 

Buckinghamský palác sice vydal prohlášení, že o nic vážného nešlo a monarcha je v pořádku, avšak slova Roye Warneho (76), který otřeseného Philipa z vozu vytahoval, svědčí o opaku: „Byl zaklíněný v sedadle mezi střepy. Vytáhl jsem ho ven střešním oknem. Krvácel tak, že i já jsem byl od něj celý od krve. Pořád naříkal: Moje nohy! Moje nohy!“


Policie mu pro jistotu dala fouknout do trubičky, ale výsledek byl negativní. Ještě večer se tak mohl vrátit do venkovského sídla v Sandringhamu, kam mu hned včera přivezli zbrusu nový Land Rover – nachlup stejný typ, který na silnici A149 při bouračce zdemoloval.
Tři osoby, které cestovaly v kie, do níž narazil, skončily v nemocnici. Jednalo se o dvě ženy a 10měsíční dítě. Miminku se nic nestalo, jedna z žen měla zlomenou ruku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.