Kateřina Stočesová: Trnula na fotbale | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Stočesová: Trnula na fotbale

Kateřina Stočesová celý průběh utkání pořádně prožívala na hřišti a když nefandila, tak v podřepu trnula, aby Kolumbus zvítězil.
Kateřina Stočesová celý průběh utkání pořádně prožívala na hřišti a když nefandila, tak v podřepu trnula, aby Kolumbus zvítězil.

REJŠICE – U příležitosti 13. ročníku Rejšického pivobraní se v Rejšicích u Mladé Boleslavi konal velký fotbalový zápas plný celebrit! Slavnostní výkop provedla misska Kateřina Stočesová, která je nejen náruživou golfistkou, ale i velkou fanynkou fotbalu.


„Mám ráda všechny sporty, které se hrají na zeleném trávníku,“ usmívala se Kateřina. A pak už jen trnula, aby »její« tým vyhrál, protože utkání bylo velmi vyrovnané. Nakonec se ale musela spokojit s remízou!

V malebných Rejšicích tak bylo kromě ochutnávky mnoha druhů piv od tradičních českých pivovarů k vidění také exhibiční utkání fotbalového týmu Kolumbus s místní starou gardou Rejšice team, posílenou o hráčky několika převážně juniorských kategorií. „Samozřejmě náš tým Kolumbusu neponechal nic náhodě a sestavu jsme udělali z bývalých skvělých sportovců, jako je Jan Berger či František Štambacher a za »hrající umělce« jsme tentokrát nominovali Jaroslava Sypala, Pavla Nového, Zbyňka Merunku, Michala Hudčeka nebo Kliknutím zvětšeteVáclava Tittlebacha,“ prozradila deníku Aha! rosnička Karla Mráčková, která spolu s Evou Čížkovskou a Míšou Noskovou tvořila útočné trio Kolumbusu.

Misska Kateřina Stočesová se nakonec ujala »jen« slavnostního výkopu. Kliknutím zvětšeteI to ale nakonec zapříčinilo naprosté rozhození koncentrovanosti všech standardních opor obou týmů, o čemž svědčí i fakt, že nejlepším střelcem se k údivu všech stal Roman Skamene. „Naposledy jsem vsítil gól v roce 1996,“ podivoval se Skamene. „Tenkrát dal gól tak, že byl náhodně trefen do hlavy střelou po zemi,“ vysvětlil se smíchem imitátor Libor Petrů. Obě mužstva se i přes takovýmito záhadami ovlivněný průběh utkání rozešla smířlivě 5:5.


Autor: Miroslav Graclík
Foto pro Aha! – Miroslav Plešek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.