Tchyně promluvila: Erbová? To je horor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tchyně promluvila: Erbová? To je horor!

Tomášova máma promluvila o Vlaďce Erbové.
Tomášova máma promluvila o Vlaďce Erbové. (Foto: Profimedia, Alexandr Malachovský)

Harmonický vztah mezi maminkou Tomáše Řepky a jeho bývalou manželkou Vlaďkou Erbovou se očekávat nedá. Ale je to ještě horší. Bývalá tchyně si na adresu své ex snachy nebere vůbec žádné servítky.

Její úsudek na modelku, který citoval web nasehvezdy.cz, je tak přímočarý, až zabolí: „Vlaďka Erbová? To je horor. Když se narodil Markus, tak ani nebylo jistý, zda dítě je Tomášovo, nebo někoho jiného,“ nechala se prý slyšet Řepkova matka. Tipů na tatínka podle jejích slov bylo více. Ostatně není žádným tajemstvím, že z tohoto důvodu podstoupil Tomáš Řepka raději testy otcovství.

Tomášova maminka si v synově obraně ale ještě přisadila: „Zahýbala mu celou dobu, co s Tomášem byla,“ vyzradila naštvaně. Také je přesvědčená o tom, že fotbalistu oškubala, o co se dalo. Není tedy prý divu, že jí teď nemá z čeho platit alimenty. Podle paní Řepkové má navíc už dávno výživné předplacené.

O rozvodu s Tomášem Řepkou promluvila Vlaďka Erbová zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.