Znepokojivá slova o nemoci Erbové: Další dny prý ukážou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Znepokojivá slova o nemoci Erbové: Další dny prý ukážou...

Vlaďka Erbová je zase v nemocnici.
Vlaďka Erbová je zase v nemocnici. (J. Tůma, D. Kudrát, archiv Blesku)

Vleklé stresy zdraví nesvědčí a bývalá playmate je toho jasným důkazem. Kvůli zdravotním komplikacím, které nespecifikovala, opět totiž skončila v nemocnici. O banální záležitost určitě nejde, protože si Vlaďka Erbová (38) musí ve špitále poležet několik týdnů. Podle webu Expres.cz jí mohlo jít dokonce o život!

Po veřejném pranýři, kterému ji nedávno vystavil expartner Zdeněk Bahenský (33) s vydatnou podporou Tomáše Řepky (45,) a rozchodu s partnerem Michalem Gulašim, se opět „ohlásilo“ Vlaďčino pochroumané zdraví. O tom, že musela zůstat v nemocnici, informovala své sledující i klientky, kterým opečovává nehty, na sociální síti.

„Holky moje, hlásím hospitalizaci. Na jak dlouho, nejsem schopná říct,“ šokovala Erbová. „Moooc mě to mrzí, ale nemoci nechodí po horách, ale po lidech. A já jsem takový vděčný hostitel,“ uveřejnila na Instagramu, jak uvádí Blesk. Co konkrétně ji ale trápí, už nesdělila, nezvedala ani telefon.

Následně pro web Expres.cz ale přidala ještě jedno vyjádření. „Volím tuto cestu zároveň i jako omluvu mé nepřítomnosti a všem svým klientkám děkuji za trpělivost. Některé věci naplánovat bohužel nejdou. Jsem v péči vynikajících brněnských lékařů. Děti jsou v pořádku, s lidmi, kteří jsou naší rodině blízcí. Potřebuji jen čas a klid, aby se moje tělo dalo do pořádku a mohla jsem zajistit stěhování a naskočit zpět do procesu. Jak pracovního, tak školního s dětmi. Děkuji všem za podporu, jen opravdu musím při své diagnóze mít úplný klid, takže se i omlouvám, že nereaguji,“ uvedla ke svému zdraví Erbová.

Podle zdrojů z jejího okolí ji měla skolit meningitida, neboli zánět mozkových blan. „Další dny ukážou, co bude dál. V nemocnici může být od dvou do šesti týdnů. Záleží na závažnosti nálezu. To by se mělo ukázat v průběhu týdne,“ řekl Expresu údajně dobře informovaný zdroj z Brna.

Jak Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová válčili o alimenty si můžete připomenout na tomto videu: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 8. 2019 • 10:24

Přeju jí, aby už měla klid.Holt na ty chlapy nemá štěstí .Snaží se , snaží, ale je na to sama

dandova
22. 8. 2019 • 15:12

Nojo, není nad pracovní spolehlivost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.