Erbová promluvila o partnerově nevěře: Její reakce vás překvapí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Erbová promluvila o partnerově nevěře: Její reakce vás překvapí!

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová (Daniel Černovský)

Vlaďka Erbová (37) v posledních měsících neprožívá zrovna lehké období. Tráví spoustu času u soudu kvůli sporům s exmanželem Tomášem Řepkou (45) a před časem vyšlo najevo, že jí partner Michal Gulaši (32) byl nevěrný. Modelka má naštěstí mnoho rodičovských povinností, které jí nedovolují tolik přemýšlet nad současnou situací.

Vypadalo to, že mezi Erbovou a Gulašim panuje harmonie a jejich vztah je zalitý sluncem. Erbová poměrně často zásobovala sociální sítě jejich společnými snímky a vypadala opravdu šťastně. O to větší byl šok, když se provalila hokejistova nevěra.

Naštěstí má Erbová oporu ve svých dětech a jako správná matka s nimi tráví každou volnou chvilku. „Mám krásné zdravé děti, díky bohu za ně. Spoustu času tedy trávím s nimi. U Markuse je to hokej, u Viktorky krasobruslení. Mám spoustu práce na to, abych se nepozastavovala nad věcmi, které je pod mou úroveň komentovat,” svěřila se webu Super.cz.

Modelka se také vyjádřila k partnerově nevěře. Zaškobrtnutí hokejisty je dle jejích slov očividně odpuštěno a ve vztahu opět panuje harmonie. „U nás je to celou dobu zalité sluncem,” řekla Erbová webu.

 Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.