Erbová prolomila mlčení: Trable nemá jen s Řepkou, v exekuci je i Bahenský | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Erbová prolomila mlčení: Trable nemá jen s Řepkou, v exekuci je i Bahenský

Vlaďka Erbová má trable i s "prvním" tatínkem.
Vlaďka Erbová má trable i s "prvním" tatínkem. (Foto: Blesk - Marek Pátek; Roman Souček)

Modelka Vlaďka Erbová (37) neřeší jen neplacení výživného na syna Marcuse, které ho má s fotbalistou Tomášem Řepkou. Podle informací Blesku v pořadu Top Star překvapivě přiznala, že veliké trable má i s tatínkem své dcery Viktorky (13) Zdeňkem Bahenským (33).

Ani on prý pokaždé nedodrží splatnost alimentů, navíc ani jeden z tatínků údajně za dětmi moc nejezdí. „Mám pocit, že pro tatínky je vzdálenost Praha – Brno velká dálka,“ posteskla si pro Top Star Erbová. Dceru Viktorii prý Bahenský vídá dvakrát, třikrát do roka. Markus je na tom ovšem dle jejích slov o poznání hůř. Toho podle Erbové Tomáš Řepka nenavštěvuje vůbec. „Za poslední čtyři roky se ukázal asi jednou,“ podotkla podle Blesku Erbová pro uvedený magazín.

A jelikož se živí jako manikérka, což je jejím jediným zdrojem příjmů, ocenila by prý, kdyby tatínkové platili výživné tak, jak mají nařízeno. „V minulém roce jsem byla nucena dát exekuci na oba tatínky, protože mi dlužili vlastně oba dva, a ne málo peněz. Snažila jsem se je přitom nejdříve několikrát vyzvat telefonem, esemeskou, e-mailem,“ vysvětluje, proč nakonec musela přikročit ke krajnímu opatření.

„Máma i táta jsem tedy já, a částečně i můj partner Michal, který zastupuje tu roli muže, supla otce. Děti ho ale berou jako kamaráda, protože ty svý tatínky mají. Až z toho budou mít časem rozum, vyhodnotí si to všechno samy,“ dodává bývalá modelka, která se podle Blesku po skandálech se Řepkou raději stáhla z veřejného života.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.