Řepka bojuje za Kristelovou: Do basy mě dostaly moje ex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Řepka bojuje za Kristelovou: Do basy mě dostaly moje ex!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová
Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová (D. Kundrát, D. Kolářová, archiv Blesku)

Moje Kačka je svatá, nesahejte mi na ni. Za to, jak jsem skončil, mohou ty dvě pekelnice! Fotbalový rebel Tomáš Řepka (45), který své oblíbené sparťanské trenky co nevidět vymění za muklovské tepláky, se ostře obul do svých dvou exmanželek.

Odmítl, že by ho jeho andílek Kateřina Kristelová (39) dostala do trablů, které vyústily nepodmíněným trestem na 2 roky. „Moje partnerka v době jednání, za které padl rozsudek, se mnou neměla nic společného,“ upozornil »Řepa«, jenž má jasno: „Pykám za minulost, za své nevydařené vztahy, kde bych hledal příčinu současné situace,“ ukázal v obšírném vyjádření na exmanželky Renatu Řepkovou (45) a Vlaďku Erbovou (37).

Zato před nynější přítelkyní se klaní. „Je mi oporou a člověkem, který při mě stojí. Za to jí vždy bude patřit můj obdiv a úcta,“ přidal. Potrestán byl přitom mj. i za poškozování práv Erbové, pod jejímž jménem zadal smyšlené erotické inzeráty. A ty podával společně s Kristelovou...

Půl roku navíc?!

Nabaluje se to na něj jako sněhová koule. Středočeský krajský soud podle iDnes.cz v úterý pravomocně potvrdil rozhodnutí, které přeměnilo Řepkovi 6měsíční podmínku za maření výkonu úředního rozhodnutí na stejně dlouhé odnětí svobody. K dvouletému trestu za zpronevěru a poškozování cizích práv mu tak měl přibýt další půlrok basy!

 Co čeká Řepku ve vězení?! A Gottův velký rodinný kšeft! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.