Tomáš Řepka projel další soud: Devět měsíců natvrdo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tomáš Řepka projel další soud: Devět měsíců natvrdo!

Tomáš Řepka se dostavil k soudu, který ho poslal na půl roku do vězení s ostrahou za porušení podmínky z minulosti.
Tomáš Řepka se dostavil k soudu, který ho poslal na půl roku do vězení s ostrahou za porušení podmínky z minulosti. (Blesk)

Zarostlý, zlomený a naštvaný. Tomáš Řepka (45) se tentokrát přišel hájit před Okresní soud pro Prahu – západ, kde musel vysvětlovat, proč hned dvakrát porušil podmínku. Omluvy ani lítost nepomohly. Soudkyně mu změnila původní dva podmíněné tresty na 9 měsíců za mřížemi. 

Po poradě v nejbližší hospodě se svým obhájcem Jaroslavem Jankrlem, fotbalista krátce po jedné hodině vkročil do soudní síně. Nejdřív si tu musel vyslechnout dlouhý seznam trestných činnů, ve kterých figuruju jeho jména. Řízení v opilosti. Neplacení alimentů. Falešné pornoinzeráty. Zpronevěra. Hned poté musel milenec Kateřiny Kristelové (39) předstoupit a vypovídat, proč dvakrát porušil podmínku, kterou mu soud poprvé udělil za řízení auta pod vlivem opilosti v říjnu 2015 a o půl roku později prodloužil kvůli tomu, že i přes zákaz dál sedal za volant.


„Je mi to líto. Tahle věc se týká asi těch inzerátů, což byla hloupost. Byl to úlet, nikdy se to opakovat nebude. Ujely mi nervy, měl jsem zkrat. Byla to strašná klukovina,“ řekl, proč vytvořil falešné erotické inzeráty své bývalé manželce Vlaďce Erbové (37), a porušil tak podmínku. Tu podruhé nedodržel, když neplatil alimenty na jejich společného syna Markuse (6).

„Bylo to kvůli tomu, že jsem kluka rok neviděl a nebyli jsme schopni se domluvit. Bývalá se mnou nekomunikuje, i když na to máme dohodu. Neplatím v plné výši, proto, že dohoda byla, že budu vídat kluka, jak budu chtít,“ pokračoval Tomáš s tím, že tato dohoda fungovala, když ještě Erbová s dětmi bydlela v Praze a neměl přítelkyni. Podle verdiktu soudkyně si Řepka odpyká devět měsíců ve věznici s ostrahou. Rozsudek je ale nepravomocný, Řepka na místě podal stížnost a žalobce se odvolal, požaduje přísnější trest 24 měsíců.

Další vězení
Obvodní soud pro Prahu 6 fotbalistovi napařil 15 měsíců vězení za zpronevěru, proti rozsudku se ale odvolal. U soudu v Brně mu pak ještě hrozí rok vězení za neplacení alimentů na syna Markuse. Dluh se vyšplhal na 175 000 Kč.

Na video s Tomášem Řepkou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.