Řepkova rozlučka před basou: Zajel dát pusu mámě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řepkova rozlučka před basou: Zajel dát pusu mámě

Takhle se Řepka včera odpoledne loučil se svojí maminkou.
Takhle se Řepka včera odpoledne loučil se svojí maminkou. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

 Do pondělní půlnoci musí Tomáš Řepka (45) nastoupit do vězení, kde si odpyká dva a půl roku. Proto bývalý fotbalista v těchto hodinách objíždí své nejbližší a před dlouhou odlukou se s nimi loučí.

Řepka strávil se svou přítelkyní Kateřinou Kristelovou (39) od čtvrtka do soboty dvě noci v romantickém mlýně v Černovicích. Mimo jiné si v přilehlém rybníku zachytal a ulovil rybu, kterou jim místní personál připravil k večeři. Pár opustil rezort v sobotu ráno a vyrazil směr České Budějovice, kde žije Tomášova maminka Helena.

 

U ní se zdrželi dvě hodiny. Se synem se následně rozloučila pusou na ulici. Podle zdrojů Nedělního Aha! paní Helena pořád nechápe, jak mohl její kdysi úspěšný syn, který vydělal spoustu peněz, tak padnout na dno. Z jihu Čech se Řepka s Kristelovou vydali směr Praha. Při cestě se zastavili ve fastfoodu, což svědčí o tom, že u Tomášovy maminky nic moc nesnědli.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.