Tajemství Karla Svobody (†68): Záhadná operace měsíc před sebevraždou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tajemství Karla Svobody (†68): Záhadná operace měsíc před sebevraždou!

Skladatel u svého milovaného nástroje.
Skladatel u svého milovaného nástroje. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Svoboda & Williams, Blesk, ara.)

Nešťastný skladatel si prý měsíc před sebevraždou nechal operovat srdce. Něco podobného přece nedává vůbec žádný smysl! 

„Volal mi 23 prosince 2006, že leží v IKEM. Karel mi sdělil, že si nechává provést katetrizaci," prozradil jeho spolupracovník Jiří Paulů (71), kterého nečekaný telefonát od Karla Svobody pouhý den před Štědrým dnem velmi zaskočil. 

 

Parodoxní na celé věci přitom je, že ve špitále ležel v tom čase i sám Paulů. „Oba jsme měli radost ze setkání v kvelbu, jak často říkal kanceláři ve Šrobárově ulici. O to větší šok pro mne byl jeho nenávratný odchod o měsíc později," popisuje Paulů jejich setkání po propuštění z nemocnice v právě vycházející knize redaktorky Blesku Hany Höschlové Fenomén Karel Svoboda. 



Přečtěte si
illenne
12. 12. 2018 • 23:25

Pokud udělal, to co udělal, tak zmíněná katetrizace měsíc před odchodem není rozhodující. Jen ti, kteří mají zkušenost u svých blízkých s podobnými problémy, jaké údajně měl, ví co se s takovým člověkem děje. O jeho problémech se zmínili i někteří z jeho kolegů v té době. Proč znovu jitříte takové smutné záležitosti. Stává se, že když už si člověk musí sáhnout na dno, ne vždy se mu podaří, se od toho dna odrazit. Sám zažil odchod blízkých, to vše ho muselo výrazně zasáhnout . Vím o tom své.

dandova
12. 12. 2018 • 11:21

To se chce zase někdo zviditelnit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.