Karel Šíp poprvé promluvil: SLOVA ZLOBY O KRAUSOVI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Šíp poprvé promluvil: SLOVA ZLOBY O KRAUSOVI

Šíp je hrdý na to, že na rozdíl od Krause zpovídá hosty v jedné rovině.
Šíp je hrdý na to, že na rozdíl od Krause zpovídá hosty v jedné rovině. (Foto ara)

To, že se tihle dva nemusí, je známé už roky! Karel Šíp (73) ale až teď otevřeně promluvil o tom, proč nemusí svého kolegu a rivala Jana Krause (65), se kterým se paradoxně nikdy osobně nepotkal.

„Nikdo nás nikdy nepředstavil, nikdy jsme se osobně nepotkali, jednou jsme se minuli, bez povšimnutí obou stran,“ reagoval moderátor Všechnopárty na setkání se svými fanoušky, které zajímalo, jaký má s Krausem vztah.

Karel Gott slavil 75. narozeniny a mezi pozvanými jsme byli oba. A s Ivanou Chýlkovou jsme se zdravil a Jan Kraus dělal, že mě nevidí,“ popsal událost, kde se mohli konečně potkat tváří v tvář. Jenže se tak nestalo!

Pozvání odmítl

Když Šíp i Kraus začínali se svými talk show, zažil moderátor stále sledovanější Všechnopárty České televize nečekaný telefonát. „Dramaturgie volala, jestli bych do něj i já přišel! Řekl jsem, že děkuju, že ne, že co chci říct do světa, řeknu ve své trafice,“ prozradil Šíp, kterého štve, jakým způsobem jeho mladší kolega na Primě zpovídá své hosty.

Proklatě nízko

„Já ten jeho styl znám a nevím, jestli by mi vyhovoval. Karel Gott tam například nechce jít nikdy. Vadí mu, že ti hosté sedí níž. On mu dokonce řekl: Já než abych na vás koukal nahoru, tak tam radši nejdu! Asi na tom něco z psychologického hlediska je. Jak on má nad těma lidma převahu, že na ně mluví z patra dolů. A řekl jsem si: Něco na tom je,“ řekl zcela vážně svým příznivcům Šíp. A dodal: „Já sedím s hosty v jedné rovině. Určitě mě tam neuvidíte!“

 Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým(†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nikal
11. 12. 2018 • 21:50

.. já nesnáším Zemáka, je tam moc dlouho a již se mi přejedl... chtělo by to změnu

6010
11. 12. 2018 • 18:03

Krause nesnášíme celá rodina.Nafoukaný blb.Ale i Šíp se nám již přejedl.Jsou tam oba moc dlouho.Chtělo by to nějakou změnu.

ppadys13
11. 12. 2018 • 17:50

Kraus je hňup a ten jeho pořad nesnáším.

ivoadler
11. 12. 2018 • 16:03

Viděl jsem jednou film s Belmondem. Bylo to o Igoru Straviském. Belmondo tam v nějakém hotelu rozhazoval po zemi nějaké papíry, které od někoho dostal. Však on to někdo uklidí. To ovšem byla filmová role. Na tuto roli jsem si vzpomněl, když jsem viděl Krause, když jsem viděl jak v úvodu rozhazuje papíry, ze kterých četl své hlubokomyslné soudy. Však on to někdo uklidí. Hned jsem si řekl: ty jsi pěknej náfuka, chlapče. A Kraus má u mně šlus! Na Šípa se někdy, když jinde běží reklama, dívám. Pořad má stabilně klesající úroveň. Je decentně dvojsmyslný, Šíp už ani nečeká co hosté, kterým ani není rozumět, řeknou. Stačí přece, že se smějou jemu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.